Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yok böyle bir fair-play!

Ziraat Türkiye Kupası 3.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda karşılaşan Pendikspor ile Antınordu maçında yeşil sahalarda görmeye alışı olmadığımız bir manzara ortaya çıktı. Oyuncu değişiklik hakkı dolan Altınordu’da bir futbolcunun sakatlanması sonucu , Pendikspor teknik direktörü bir oyuncusunu oyundan alarak şartları eşitledi.

Milliyet’te yer alan habere göre, Ziraat Türkiye Kupası 3.turundaki Pendikspor ile Altınordu maçına, ev sahibi takımın teknik direktörü Sinan Yücer damga vurdu. Yücer, 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanan Altınordu takımında 82. Dakikada Kerim Alıcı’nın sakatlanması sonucu, Ahmet Yazar’ı oyundan çıkardı. Yapılan oyuncu çıkarımının ardından maç 10’a 10 tamamlandı.

Altınordu Kulübü’nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Pendik Stadı’nda oynan ve ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, fair-play örneği sergileyerek tarihe geçti. Altınordu, karşılaşmadaki ilk değişikliğini, 62. Dakikada Berkay Görmez’in yerine Kerim Alıcı’nın girmesiyle gerçekleştirdi. 66 ve 79. Dakikalarda iki oyuncu daha değiştirerek, üç oyuncu değiştirme hakkını da kullanan konuk ekipte, sonradan oyuna dahil olan Kerim Alıcı, 82. Dakikada rakibiyle çarpıştığı pozisyonda başından yaralandı. Altınordu, Kerim Alıcı’nın oyuna devam edememesi nedeniyle sahada 10 kişi kaldı.

Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, Altınordu’nun 10 kişi kalmasının ardından fair-play örneği göstererek oyuncusu Ahmet Yazar’ı oyundan aldı. Böylelikle maçın son 8 dakikasını iki takım da 10’ar kişiyle tamamladı.  Maçın 82. Dakikasında rakibiyle çarpışarak yaralanan ve hastaneye kaldırılan Kerem Alıcı’nın ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech