Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İletişim öğrencileri hocaları ile tanıştı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi, dün Necip Fazıl Kısakürek Salonu’na oryantasyon programını gerçekleştirdi. Programda fakültenin idari ve akademik kadrosu ile yeni öğrenciler tanıştı.

ÇOMÜ İletişim Fakültesi, idari ve öğretim üyesi kadrosu dün saat 13:30’da fakülte binasındaki Necip Fazıl Kısakürek Salonu’nda yeni öğrenciler ili bir araya geldi. Radyo Sinema ve Televizyon ile Gazetecilik Bölümü’nü tercih eden öğrenciler akademik kadro ile tanıştı. Bölüm Başkanları yaptıkları konuşmaların ardından akademisyenleri öğrencilere anlattı.

“Şehri tanımaya vakit ayırın”

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, yaptığı konuşmada; “ Yeni eğitim ve öğretim yılında okulumuz programlarına gelen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Eğitim hayatınız boyunca toplumların sağlıklı gelişmesini sağlayan iletişim konularında eğitim alacaksınız ve topluma en faydalı biçimde yansıtacaksınız. Derslerinize ve eğlenmenize vakit ayırın. Şehri tanımaya vakit ayırın. Böylece etrafınızdan alacağınız bilgi ile öğrendiklerinizi bağdaştıracaksınız. Biz kadromuz ile sizin yanınızdayız” dedi.

“Olanaklara sahip bir üniversitedesiniz”

İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hülya Önal; “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. 4 yıl sonra elini sıkıp diploma vereceğimiz öğrencilere sesleniyorum; birinci sınıf nerede olduğunuzu sorduğunuz ve aynı zamanda kendi yolunuzu çizeceğiniz başlangıçtır. Sizler mezun olduktan sonra çok ciddi bir alanla ilgili rekabette olacaksınız. Kişisel donanımlarınızı geliştirebileceğiniz olanaklara sahip bir üniversitedesiniz” şeklinde konuştu.

“Burada bir aileyiz”

İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Birol Akgül; öğrencilere ilk sınıftan itibaren çalışmalarını öğütlediği konuşmasında; “Çok iyi bir yere geldiniz. Türkiye’nin en şanslı öğrencilerinizdensiniz. Türkiye’nin en başarılı akademik kadrosundan ders alacaksınız. Geçen sene itibariyle fakültemiz en başarılı iletişim fakültesi seçildi. Gazetecilik bölümü en çok tercih edilenler arasında ilk 10’a girmişti. Sizlerle bir aile ortamında çalışacağız, sizleri evlatlarımız olarak görüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech