Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ulaşım için yoğun gayret sarf ediyoruz”

Eceabat Kilye koyunda bulunan

Eceabat Kilye koyunda bulunan T2 tünelinde, sona doğru yaklaşıldı. Geçtiğimiz gün programlar kapsamında tünel çalışmalarını inceleyen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Biz bölgedeki yatırımların iddia edilen dalgalanmaya rağmen aynen devam etmesini istiyoruz. Takvimin gecikmemesini istiyoruz.” diye konuştu. 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile beraberindeki heyet, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldıktan sonra araçlarla tünelin içinden geçti.

Turan burada yaptığı açıklamada; “Şuan Eceabat –Gelibolu yolumuzdaki tünellerin olduğu noktadayız. Burada 5,500 metre uzunluğunda 6 ayrı tünelin olduğu inşaattayız. Bu altı tünelin bir tanesi nerdeyse bitti ve az önce araçlarımızla içerisinden geçerek diğer taraftan çıkma imkanı bulduk. Keyifli ve onurlu bir iş memleketimizin kalkınması, şehitliğimizin ayağa kalkması, tarımın daha çok yükselmesi için ulaşım olmazsa olmazlarımızdan… Her bölgemizde iyi ulaşım için yoğun gayret saf ediyoruz. Köprümüz, yollarımız, tünellerimiz aynen devam ediyor. Bu gün de Eceabat tünellerini yerinde görmek istedik. Karayolları müdürü, kaymakam, belediye başkanlarıyla beraber ziyaret ettik. Eksiklerimiz var mı yok mu onları konuştuk. Ankara’dan yapacaklarımız var mı onları değerlendirdik. Biz bölgedeki yatırımların iddia edilen dalgalanmaya rağmen aynen devam etmesini istiyoruz. Takvimin gecikmemesini istiyoruz. Şu an Çanakkale ki yatırımlarımızda hiç duran yok. Aynen takvime uyarak yolumuza devam ediyoruz. Çünkü bu memlekete ne kadar hizmet edersek edelim bu memlekete olan borcumuzu ödemiş olmayız. Şehitlerimizin, Gazilerimizin en yoğun olduğu topraklardayız onlara olan borcumuzu ödemiş olmayız” ifadelerine yer vermişti.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech