Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

İYİ Parti’de kan değişimi

İYİ Parti yeni İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Kurucular Kurulu Üyesi Rıdvan Uz ve yeni il yönetimi ile birlikte basının karşısına geçti. Basın açıklamasında bulunan yeni İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Pozitif siyaset üretceğiz” derken, Kurucular Kurulu Üyesi Uz, “Çanakkale yerelinde seçimlerde, biz sopada koysak kazanırız mantığının işlediği bir CHP yönetimi ve anlayışıyla karşı karşıyayız” vurgusunda bulundu.

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı yeni yönetim üyeleri Cumartesi günü İl Başkanlığı’nda saat 14.00’te basınla bir araya geldiler. İyi Parti’nin yeni İl Başkanı Selahattin Yıldızlar basın açıklamasında bulundu. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Rıdvan Uz’da basın toplantısına katıldı. Uz, toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

“Partimiz belediyeleri alma adına yapılanmaya girdi”

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, “Partimiz Türkiye genelinde Genel Başkanımız Meral Akşener’in onayıyla yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak bulunduğumuz şehirlerde, belediyeleri alma adına mevcut yönetimdeki arkadaşlarımızın iştirakı ile yeni bir yapılanmaya girdi. Teşkilatlarımız yenilendi. Buradaki amaç öncelikle gelen seçimin akabinde Türkiye genelinde her türlü engellemelere rağmen, yüzde 10 barajını açan ve 43 milletvekili ile TBMM’de kendisine yer bulan partimizin bundan sonraki aşamasında öncelikli olarak Yerel Seçimlerde başarıyı yakalamak adına yapılan bir geliştirme çabasıydı.

“CHP’nin Çanakkale’yi almasında zorluğa gelindi”

Bundan dolayı ben yeni atanan teşkilatlara başarılar diliyorum. Malum İYİ’lik kervanı adı altında yerel seçimle ilgili çalışmalarımızı Türkiye genelinde başlatmış olduk. Çanakkale’de önümüzdeki haftalarda İYİ’lik kervanının tüm merkezde ve ilçelerdeki çalışmalarıyla sizlerle bir araya geleceğiz. Teşkilatların yapılanması tamamen yerel yönetimlere yönelikti. Çanakkale özelinde baktığımızda, Çanakkale’yi yıllarca idare eden bir Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesi var. Bugün itibari ile hizmet noktasındaki eksikliklere rağmen, biz sopada koysak kazanırız mantığının işlediği bir Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetimi ve anlayışı ile karşı karşıyayız. Bu anlayışla CHP’nin artık Çanakkale Belediyesi’ni almasında zorluğa gelinen noktayı göstermektedir.

“14 eylül itibariyle İYİ Parti İl Başkanı olarak görevlendirildim”

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın beyin teklifi ve yeni Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin onayı ile 14 Eylül tarihi itibariyle İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı olarak görevlendirildim. Devam eden birlik beraberliği pekiştirmek ve yerelde iktidara talip olmak adına bu dönemde zor göreve sizlerle birlikte talip olmak benim için bir onurdur, şereftir, haysiyettir.

“Pozitif siyaset üreteceğiz”

Türk milletinin güvenini esas alarak çıktığımız bu yolda farklılıklarımıza saygılı olarak çoğulcu ve katılımcı pozitif siyaset üreteceğiz. Eleştirilere açık tam demokrasi hedefi ile milli menfaatlerimizi ön planda tutarak siyaset yapacağız. İYİ İnsanlar, iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve Türkiye İYİ olacak. Vatanıma milletime hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech