Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ticaret Borsası’na ziyaret üstüne ziyaret

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu geçtiğimiz gün kendilerine yapılan ziyaretleri kabul etti. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, İl Müftüsü Arif Gökçe, Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ve Çanakkale’de küçükbaş hayvan yetiştiriciliği girişimcileri Ticaret Borsası’na ziyarette bulundular.

Gerçekleşen ziyaretlerde farklı konular üzerinde istişareler edildi. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’in ziyaretinde, Yönetim Kurulu üyelerinden Birol Gürken, Cahit İleri, Şener Akçay, Yüksel Sevimli ve Levent Başaran ile birlikte ziyarete katıldı. Ziyarette Borsa Başkanı S.Kaya Üzen, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Sayman üyesi Melih Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Akgül hazır bulundular.

Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ev sahipliğinden dolayı Başkan S.Kaya Üzen’e teşekkür ederek, Borsa Yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek Ak partinin yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili Borsa yönetim kuruluna bilgi aktarımında bulundu.

Ziyarette güncel ekonomik konular ve yaklaşan yerel seçimler ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

“İş birliklerine açığız”

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN “Sayın Ölçek ve ekibinin ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bizler iş dünyası olarak ülkemizin kalkınması için var gücümüzle çalışarak, üretmek, istihdam ve ihracatımızı artırmak gayretindeyiz. İlimiz adına yapılacak güzel işlerde, güzel projelerde her zaman işbirliğine açığız.” dedi.

İl Müftüsü Arif Gökçe’de Ticaret Borsası’na ziyarette bulunan bir diğer isim oldu. Ziyarete Müftü Sn.Arif Gökce ile beraber Tacettin Arslan Camii İmam Hatibi Sn.Yahya Çelik, Anafartalar Camii İmam Hatibi Sn.Hüseyin Akcan ve Necippaşa Camii İmam Hatibi Bircan Göçer yer aldı. Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Melih Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Akgül ziyarette hazır bulundular.

İl Müftüsü Arif Gökce Sağduyulu, objektif hayırlı projelere destek veren varsa kusurları gideren bir anlayış tarzında olduklarını Çanakkale’ye iki yıla yakın hizmet ettiklerini, hayırlı işlere muvaffak olduklarını belirtti. Şehrin tüm aktörleri ile işbirliğinde yapılacak olan güzel projelere her zaman destek vereceklerini söyledi. Yatılı kuran kursu projelerinden ve bu şehre katkı sağlayacağına inandıkları, şehrin dokusuna uygun hizmet binası projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan S.Kaya Üzen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. İş dünyası olarak ilimizde üretimin artırılması için, güzel projelerin hep beraber gerçekleştirilmesi için Ticaret Borsası olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Ticaret Borsası ve İl Müftülüğü olarak iş dünyasına yönelik Üretimde Allahın rahmeti, helalinden üretim, konularında bilgilendirme toplantılarının düzenlenmesi planlandı.

Ölçek ve Gökçe’nin ardından Biga Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Ticaret Borsası’ndaydı. Yapılan ziyarete Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Çakır ve Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erdoğan, Cüneyt Oflaz, Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

Ziyarette Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cahit Cem Demir ve Genel Sekreter Sevcan Elver hazır bulundu.

 “Ev sahibi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız”

Çanakkale Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Cahit Cem Demir ise Biga TSO’ heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Borsa Başkan Yardımcısı Demir Çanakkale Ticaret Borsası olarak 05-07 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 12. Biga Fuarı’nı önemsediklerini ifade etti. Fuarın son yıllarda büyük gelişme gösterdiğini vurgulayan Başkan yardımcısı Cahit Cem Demir her geçen gün katılımcı sayısının ve ziyaretçi sayısının artış göstermesi bunun en güzel kanıtıdır. Ben şahsınızda sizi ve emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fuarda misafir olarak değil ev sahibi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Çanakkale’de küçükbaş hayvan yetiştiriciliği alanında yapılması planlanan yabancı sermayeli yatırıma yönelik gelen yatırımcılar Ticaret Borsasını ziyaret etti.

GMKA Çanakkale Yatırım Destek Ofisi ve söz konusu yatırımı gerçekleştirmeyi planlayan firma yetkilileri Ticaret Borsasını ziyaret ederek, canlı hayvan sektörü ve yatırımın son durumu hakkında bilgi aldılar. Ziyarette Borsa Başkanı Kaya Üzen, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Melih Gündoğdu ve Genel Sekreter Sevcan Elver hazır bulundu. Görüşmelerde Borsa Canlı Hayvan Meslek komitesi Üyesi Melih Gündoğdu Çanakkale Ticaret Borsasını tanıtarak sektör ile ilgili yatırımcılara bilgiler verdi. Gündoğdu yatırımcılara canlı hayvan piyasası, ihracat şartları, ithalat şartları, menşe ülkeleri, piyasada oluşan fiyatlar hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech