Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO’da ziyaretler zinciri

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’ına (ÇTSO) Çanakkale Müftüsü Arif Gökçe, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette gerçekleştirdiler.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’ını ilk olarak Çanakkale Müftüsü Arif Gökçe, Anafartalar Camii İmamı Hüseyin Akcan, Tacettin Aslan Camii İmamı Yahya Çelik ziyaret etti. 19 Eylül 2018 Çarşamba günü ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, İ. Berkin Karaca, İ. Volkan Temiz ve Mehmet Önen ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ersoy, bankaların katı tutumlarından vaz geçmeleri gerektiğini ifade etti

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. 19 Eylül 2018 tarihinde ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Özgür Ekşi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akın Yalman, Berkin Karaca, Ersin Kahraman ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. TEB Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Ayrıca Genel Müdürlük tarafından önümüzdeki günlerde Çanakkale’de yapılacak olan “KOBİ AKADEMİ” etkinliği hakkında bilgi vererek katılım konusunda destek istedi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Oda olarak Bankaların, özellikle KOBİ statüsünde faaliyet küçük ve orta ölçekli işletmelerin üretimini ve satışlarını arttırmaya yönelik destek kredilerini uygun avantajlar sunmaları için kamuoyu oluşturmaya çalıştıklarını, bankaların katı tutumlarından vaz geçmeleri gerektiğini ifade ederek TEB Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü’ye verdikleri bilgi ve ziyaretleri için teşekkür etti.

İki Ticaret Odası bir arada

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Çakır,  Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Oflaz, Hüseyin Erdoğan, Tevfik Başarır ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 20 Eylül 2018 Perşembe günü ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Toprak ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan 5-7 Ekim 2018 tarihlerinde Biga Fuar Alanı’nda bu yıl on ikincisi düzenlenecek olan “Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı” hakkında ÇTSO Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verdi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu yetkililerini, bölgenin öncelikli sektörleri arasında yer alan tarım sektörünü desteklemek ve geliştirmek adına gerçekleştirdikleri fuar ve benzeri faaliyetler için gösterdikleri emeğe teşekkür ederek tebrik etti.

Başkan Semizoğlu, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye ihtiyaç duyulduğunu belirterek, Çanakkale’de faaliyet gösteren 5 Oda ve Borsa’nın bölge ekonomisini geliştirmek üzere hep birlikte üyelerin faaliyetlerini geliştirici yeni projeler üretmenin ve lobicilik faaliyetlerinin önemini vurguladı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech