Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yatırımlar artarak devam edecek”

Gelibolu yarımadasında yapımı tamamlanan

Gelibolu yarımadasında yapımı tamamlanan projelerin dün açılışları gerçekleştirildi. Açılış törenlerine katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av.Bülent Turan, yatırımların ertelenmediğini ve artarak devam edeceğini vurguladı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın ilk durağı Eceabat oldu. Turan, Eceabat Belediyesi tarafından yaptırılan İtfaiye Hizmet Binası ve yapımı yeni tamamlanan Kapalı Garajın açılışını yaptı. Eceabat’ın ardından Gelibolu’da bir dizi açılış programına katılan Turan, yatırımların durmadığını ve artarak devam edeceğini vurguladı.

AK Parti Gelibolu teşkilatından Haşim Memiş’in oğlunun ortak olduğu “Elbet Döner” adlı dönerci dükkanının açılışını yapan Turan, burada vatandaşların sorunlarını da dinlemeyi ihmal etmedi. Gelibolu Merkez’in ardından Evreşe’de meydan düzenlemesi programına ve Kavakköy’de sağlık evi açılışına katılan Turan, burada da başta sağlık yatırımları olmak üzere tüm yatırımların bir gün ertelenmediğini hatta artarak devam ettiğini ve İstanbul’da olan her türlü hizmetin Çanakkale’de de olacağının altını çizdi. Turan, Çanakkale’de 2002 yılında 3 ambulans varken, 2018 yılında 48 ambulansın ve ambulans helikopterinin olduğunu ifade etti. Çanakkale köprüsünün de çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Turan, tamamlandığında dünyanın en uzun köprüsü olacağının ve kırmızı beyaz Türk Bayrağının rengi olacağının altını çizdi.

Tünel inşaatını da gezdi

Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gelibolu-Eceabat arası bölünmüş yol yapım işi kapsamında,  Kilye koyunda bulunan T2 tünelinin inşaat alanını gezdi. Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a Eceabat Kaymakamı Turan Yılmaz, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Engin ve partililer eşlik etti. Yapımı tamamlanmak üzere olan, Gelibolu-Eceabat arası bölünmüş yol yapım işi kapsamında,  Kilye koyunda bulunan T2 tünelinde inceleme yaparak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldıktan sonra araçlarla tünelin içinden geçtiler.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech