Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk Eğitim Merkezi’nde başarı tablosu

Çanakkale Halk Eğitim Merkezi’nde

Çanakkale Halk Eğitim Merkezi’nde faaliyet gösteren üniversite hazırlık kurslarına katılan 138 öğrenci üniversiteye girmeyi başardı. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) binasına üniversiteye girmeye hak kazanan öğrencilerin isimleri asıldı.

Çanakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen destekleme yetiştirme üniversite kurslarına katılarak üniversiteye girmeye hak kazanan öğrencilerin isimleri, Halk Eğitim Merkezi’nin binasına asıldı. 138 öğrencinin isminin yazılı olduğu pankartta “başarıyı seviyoruz” yazıyor. Halk Eğitim Merkezi’nde sabah 9’dan akşam 10’a kadar, haftasonu da akşam 5’e kadar tüm gün öğretmenler öğrenciler için hazır bekliyor. Halk Eğitim Merkezi 1 Ekim 2018 Pazartesi itibariyle üniversite hazırlık öğrencileri için destekleme-yetiştirme kursları vermeye devam edecek.

Destekleme, yetiştirme üniversiteye hazırlık kursları hakkında bilgi veren Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürü Yasemin Şenol; “Çanakkale Halk Eğitim Merkezi olarak mezun öğrencilerimize destekleme, yetiştirme üniversiteye hazırlık kursları açıyoruz. Şu an 370 öğrencimiz kayıt oldu. Kayıt süresi daha da devam ediyor. Geçen yıl da 300’e yakın öğrencimiz ile eğitim-öğretimimizi tamamladık. 138 öğrenciyi yerleştirdik. Ek yerleştirmelerden de 20 kişi yerleşiriz diye umut ediyoruz. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da TM-MF ve TS sınıflarımız oluştu. Öğretmenlerimizin seçimleri hemen hemen oluştu. Geçen yıl 22 öğretmen vardı bu yıl da 25’i bulacak gibi” dedi.

Atakan Alkış

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech