Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baja Troia’da geri sayım başladı

Beş organizatör ülkenin katıldığı

Beş organizatör ülkenin katıldığı altı ayaklık Uluslararası Off-Road yarış serisi olan East European Tout Terrain Series’in 5. Ayağı olan Baja Troia Turkey, 4-7 Ekim tarihlerinde Çanakkale’de start alacak.

Baja Troia’nın tanıtım toplantısı dün gerçekleşti. Truva Otel’de düzenlenen tanıtım toplantısına İl Gençlik ve Spor Müdürü Aziz Sinan Alp, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu/TOSFED Çanakkale İl Temsilcisi Mustafa Kansu, İstanbul Off Road Kulüübü/İSOFF Başkanı Sayın Erkan Birinci, İletişim Koordinatörü Ayşin Uysal da katıldı. Beş organizatör ülkenin katıldığı altı ayaklık Uluslararası Off-Road yarış serisi olan East European Tout Terrain Series’in beşinci ayağı olan Baja Troia Turkey, 4-7 ekim tarihlerinde Çanakkale’de başlayacak. Baja Troia Çanakkale İsoff tarafından organize edilirken, organizasyonda 40’a yakın ekip start alacak. Ralli ve motosiklet kategorilerinde koşulacak olan dört günlük yarışta, Türkiye’nin önde gelen otomobil ve motosiklet yarışçıları ve aralarında tanınmış İtalyan yarış takımı Ralliart’ında yer alacağı 40’a yakın etap Çanakkale’de hazır bulunacak.

2018 Troia yılı kapsamında Çanakkale’nin tarihi ve doğal hazinelerinin Türkiye dışından katılan yarışçı ve seyirciler tarafından keşfedilmesi amacı olan Baja Troia bir anlamda da kentin tanıtımına katkıda bulunacak.

Baja Troia’da organizatör ülkeler arasında Yunanistan, Romanya, Bulgaristan ve İsrail’de bulunuyor. Baja Troia 4 Ekim’de saatler 18.30’u gösterdiğinde Truva atı önünden seremonik start ile başlayacak. 7 Ekim Pazar günü ise yine Truva atı önünde saat 19.00’da düzenlenecek olan ödül töreni ile son bulacak.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech