Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KADEM’e Ak Ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Çanakkale İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun KADEM ziyareti sohbet havasında geçti. Ziyarette Çanakkale İl Temsilcisi Aynur Tuna Yavaş ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.  Dernek faaliyetleri hakkında AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Jülide İskenderoğlu’na bilgi veren KADEM Çanakkale İl Temsilcisi Aynur Tuna Yavaş, ziyaretleri dolayısıyla her iki isme teşekkür etti.

Konuşmasının başında İl Temsilcisi Aynur Tuna Yavaş ve ekibini başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik eden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, KADEM Çanakkale İl Temsilciliği’nin geç açılmasına rağmen kısa sürede çok önemli işler başardığını kaydetti.

AK Parti’li bir diğer isim Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise aynı zamanda bir KADEM üyesi olduğunu belirterek, KADEM Çanakkale İl Temsilcisi Aynur Tuna Yavaş ve ekibinin topluma örnek teşkil eden çalışmalarını büyük bir gururla takip ettiklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından AK Parti’li Turan ve İskenderoğlu, KADEM üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda dernek üyelerinin sorunlarını dinleyen iki isim de, KADEM’e her koşulda destek sözü verdi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech