Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Voleybol hakem kursu açılacak

Türkiye Voleybol Federasyonu ve

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Çanakkale Voleybol İl Temsilciliği tarafından Ekim ayında Çanakkale’de voleybol hakem kursu açılacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Çanakkale Voleybol İl Temsilciliği tarafından, Merkez Hakem Kurulu’nun belirleyeceği 05-07 Ekim 2018 veya 12-14 Ekim 2018 veya 19-21 Ekim 2018 tarihlerinden birinde Çanakkale’de aday voleybol hakem kursu açılacak. Voleybol Hakem kursunun başvuruları Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine yapılacak. Kurs başvurularının, kursa katılım ücretleri ile birlikte 03 Ekim 2018 Çarşamba gününe kadar yapılması gerektiği Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından duyuruldu.

Gerekli belgeler neler?

Aday hakemlik başvurusunda şu şartlar ve belgeler gerekiyor; “nüfus cüzdan fotokopisi”, “diploma fotokopisi (en az lise veya dengi okul) veya öğrenci belgesi”, “19 Yaşından gün almış ve 31 yaşından gün almamış olmak. (30 yaşını aşan süreyi faal sporcu veya antrenör olarak geçirenler için 36 yaşından gün almamış olmak)”, “sabıka kaydı yazısı (e-devlet çıktıları kabul edilecek)”, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden alınan ceza kaydı belgesi”, “150 TL kurs katılım bedeli.”

Atakan Alkış

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech