Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erkek’ten ÇASİAD’a Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (ÇASİAD) ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve beraberindeki heyet, Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

ÇASİAD’ın haberine göre; ziyarette ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcısı Semih Toprak, Genel Sekreteri Kerem Ünsal, Saymanı Orkun Yalman, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gürel, Mustafa K.Ertuğrul, Z.Mert Öztürk, Özgür Sınmaz ve Burak Kunt hazır bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, “Bizler odaları ve sivil toplum örgütlerini fırsat buldukça sık sık ziyaret ediyoruz. Sivil toplum örgütleri ne kadar güçlü olursa demokrasimizde o kadar güçlü olur. STK’ların güçlenmesi; ülkemizin refah ve mutluluğun artması, hak ve özgürlüklerimizin çok daha fazla güvence altında olmasıdır” dedi.

Milletvekili Erkek, “Türkiye tarihinin en kritik dönemlerinden birini yaşıyor. Derin bir ekonomik sorunla karşı karşıyayız. Devletinde çok önemli tasarruf yapması gerekiyor. CHP ekonomi masası çözüm üretmek için sürekli çalışıyor ayrıca yetkili birimlerimiz yeni bir anayasa üzerinde yoğun olarak çalışıyor. Yargının üzerindeki baskıyı kaldırmak lazım, yabancı yatırımcı bu yüzden kaçıyor. Türkiye şu anda borcun faizini ödeyebilmek için borçlanıyor” diyerek ekonomik krizle ilgili düşüncelerini aktardı.

“13 MADDE UYGULANIRSA RAHAT BİR NEFES ALACAĞIZ”

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan konuşmasında; “Eleştiriler yanında çözüm önerilerini gündeme getiriyoruz. Türkiye bugün içinde bulunduğu çıkmazdan nasıl kurtulur, nelerin yapılması gerekir. Bu konuda hayata geçirilmesi gereken 13 maddelik öneride bulunduk. Bunlar uygulandığı takdirde ülkemiz rahat bir nefes alacaktır.” dedi.

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, kamu başta olmak üzere makro düzeyde tasarruf tedbirleri alınması gerektiğini vurgulayarak, “Kur, faiz ve enflasyon dengesini koruyan, üretken yatırımların önünü açan istikrarlı politikaların izlenmesi  gerekmektedir” dedi. Başaran, hem dünyada hem de Türkiye’de  işsizliğin gençler arasında yoğunlaştığına dikkat çekti. Konuşmasında Başaran, sanayi toplumundan bilgi toplumuna geçiş yaşandığını ve bu noktada vasıflı çalışanların ön plana çıktığından bahsederek Çanakkale de ise yıllardır yatırımcı ve iş insanların önündeki engellerin kaldırılması üzerine fikirler belirtti.

Çanakkale ve ülke gündemi konuşularak karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech