Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çan’da kurtuluş etkinlikleri dikkat çekti

Çan’ın 23 Eylül Kurtuluş

Çan’ın 23 Eylül Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında Çanlıları pek çok etkinlik bekliyor. Çan Otobüs Terminalinde ünlü sanatçı Hande Yener de bir konser vererek vatandaşlarla buluşacak.

ETKİNLİKLER GÜN BOYU DEVAM EDECEK

Çan Belediyesi’nin haberine göre; Belediye kurtuluş gününe özel Hande Yener Konseri düzenliyor. 23 Eylül kurtuluş etkinlikleri kapsamında şehitler anısına Mevlid-i Şerif programı, geleneksel pilav ikramı, el sanatları sergisi açılışı, Çan Belediyesi minder güreşleri, KAHOT halk oyunları gösterisi yer alırken, akşamında da Hande Yener konseriyle kurtuluş coşkusu taçlanacak.

YENER ÇAN OTOBÜS TERMALİNDE SAHNE ALACAK

Çan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü Çan Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle kutlanacak. Etkinlik programı kapsamında, ünlü sanatçı Hande Yener de vatandaşların ücretsiz katılacağı konserde sahne alacak. 23 Eylül Pazar akşamı sahneye çıkacak başarılı sanatçı, şarkılarını Çan Otobüs Terminali’nde hayranları için seslendirecek. Ücretsiz gerçekleştirilecek konser öncesinde de gün boyu devam edecek birçok etkinlik izleyenlerle buluşacak.

BİNLERCE KİŞİ BEKLENİYOR

Gerçekleştirilecek Hande Yener konserine ise Çan Halkının yanı sıra çevre ilçelerden de binlerce kişinin katılacağı tahmin ediliyor. Bölgeye ilk kez gelecek olan ünlü popstar Hande Yener konserini “23 Eylül Çanımızın Kurtuluşunun 96. yıl dönümünü Hande Yener ile hep birlikte Kutluyoruz. Tüm Çan Halkımız Davetlidir.” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech