Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediyespor’dan yaza veda

Çanakkale Belediyespor Yaz Spor

Çanakkale Belediyespor Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreni, Çanakkale Belediyespor tesislerinde gerçekleşti. Öğrencilerin, velilerin ve kulüp yöneticilerinin katıldığı törende, yaz okulu öğrencilerine sertifika dağıtıldı.
Çanakkale Belediyespor Kulübü tarafından yaz aylarında çocukların zihinsel, fiziksel ve sosyal gelişimleri için düzenlenen voleybol, satranç, yüzme, jimnastik ve basketbol branşlarını içeren kursların sona ermesi nedeniyle Çanakkale Belediyespor tesislerinde sertifika dağıtım töreni gerçekleşti. Törene öğrenciler, veliler ve kulüp yöneticileri katıldı.
Törende konuşan Belediyespor yöneticisi İsmet Güneşhan; “Çanakkale Belediyespor kulübü olarak 1987 yılından beri Çanakkale’de sporun gelişmesi, yaygınlaşması için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Çanakkale Belediyespor Kulübünün esas amacı, Çanakkale’deki çocuklarımızın sağlıklı koşullar altında spor yapmasına olanak sağlamaktır. Bunun için de yaz okullarımız ve kış okullarımız çok önemlidir” dedi. Tören, Belediyespor jimnastik takımının gösterisi ile devam etti ve sertifika dağıtımı ile sona erdi.
Çanakkale Belediyespor Kış Okulu kayıtlarının 17 Eylül’de başlayacağı belirtildi. Bir hafta sürecek kayıt döneminin ardından Kış Okulu 24 Eylül’de başlayacak.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech