Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga’da ince temizlik

Biga Belediyesi Temizlik İşleri

Biga Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 18 günlük bir çalışmayla yeraltı çöp konteynerlerinin tamamını temizledi.

Kötü kokulardan kurtarılan yeraltı çöp konteynelerine çiçek kokuları da sıkılırken, kısa süreli de olsa ilgi çekici bir çalışma ortaya çıktı. Yeraltı çöp konteynerlerinin çevresinden geçen vatandaşlar, güzel kokuya şaşırdılar ve uygulamayı çok beğendiklerini ifade ettiler. Yeraltı çöp konteynerlerinin temizliği için 3 personel görevlendirildi.

Öte yandan Temizlik İşleri Şantiyesi’nde kurulan çalışma alanında yer üstü çöp konteynerlerinin yenilenmesi için de çalışmalar sürüyor. Yaklaşık 20 gün önce başlayan çalışmalar kapsamında 100’e yakın yer üstü çöp konteyneri yenilendi. Bölge bölge planlama yapılırken; çalışmanın devam etmesi planlanıyor.

Biga Belediyesi’nce temizlikle ilgili belirlenen ‘Önemli olan gönül almak, çöp almak kolay’, ‘Bir çocuğun gülüşü kadar temiz olmalı her sokak’ sloganları da dikkat çekiyor. Temizlik çalışmalarıyla ilgili konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık; “Biga’mızın yaşanacak bir şehir olması ve insanlarımızın mutlu olabilmeleri için ilçemizin temiz olması gerekiyor. Temiz bir Biga hedefimiz de zaten bizim göreve başladığımızda ilk önceliklerimiz arasındaydı. Çöp konteynerlerimizi yeraltına aldık, belediyemize çöp taksi kazandırdık. Çok sayıda çöp kamyonu aldık. Çalışanlarımızı arttırdık. Temizlikle ilgili hedeflerimizi büyük oranda gerçekleştirdik. Temizlik konusunda duyarlı davranan tüm Bigalılara ve var gücüyle çalışan tüm emekçilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte ilçemizi geleceğe hazırlamak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech