Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ruşen Fuat Gökhan törenle anıldı

12 Eylül günü hayata

12 Eylül günü hayata gözlerini yuman Çanakkale’nin bilinen simalarından ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın amcası olan Ruşen Fuat Gökhan için CHP İl Binası önünde tören düzenlendi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın amcası olan Çanakkale’nin sevilen simalarından 1934 doğumlu Ruşen Fuat Gökhan 12 Eylül günü hayata gözlerini yumdu. Ruşen Fuat Gökhan için CHP İl binası önünde saatler 12.15’i gösterdiğinde cenaze töreni düzenlendi. Törene CHP Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, CHP’liler, Çanakkale Belediyesi personelleri ve vatandaşlarda katıldı.

Törende konuşan İl Başkanı İsmet Güneşhan, “Tüm Çanakkale’nin başı sağ olsun. Fuat ağabeyimiz partimizin birçok kademesinde görev almış, senato seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin senatörü olarak yer almış bir büyüğümüzdür. Yaşamının altmış yılı aşkın bir dönemini CHP’nin başarısı için harcamıştır. Duayenimizdir. Ne söylesek azdır. Çanakkale’nin siyasal yaşamında değil, her alanında zaman harcamış bir ağabeyimizdir.

Fuat ağabeyimiz aynı zamanda bir karıncayı bile incitmezdi. Benim babamla birlikte beraber siyaset yapmış ve ticaret yapmıştır. Ben okulu bitirdikten sonra elimden tutmuş bana yol göstericisi olmuştur. Bugün her şey söylenebilir ama ne söylesek az gelir” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech