Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu bekleyiş temizlik personeli olmak için

İşkur üzerinden personel alımı

İşkur üzerinden personel alımı yapan Milli Eğitim Bakanlığı, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı için başvuruları almaya başladı. Pazartesi günü başlayan ve 14 Eylül’de sona erecek olan temizlik görevlisi başvuruları için İşkur’da oluşan kuyruk binanın dışına kadar ulaştı.

MEB personel alımı başvurusu İŞKUR girişi ile yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2018 – 2019 eğitim öğretim döneminde okullarda temizlik personeli ve güvenlik görevlisi olarak görevlendirmek üzere personel alımına başladı.MEB personel alımını İŞKUR başvurularını değerlendirerek yapacak.
10 Eylül pazartesi günü İŞKUR başvuruları başlayan başvuru süreci ile birlikte İşkur’da yoğunluk başladı. Temizlik görevlisi olabilmek için sıraya giren vatandaşlar uzun kuyruklarda bekledi. Başvuru yapmak için İşkur’a giden vatandaşlar, Bekleme Salonu’na sığmadı. Kapının dışına kadar devam eden kuyruğun yanı sıra; bazı vatandaşlar, İşkur binasının yan tarafında sıranın gelmesini bekledi.

Kimler Başvurabilir?

Başvuru yapabilecek kişiler ise; 35 yaş üstü işsiz erkekler, kadınlar ve engelliler. Başvurular Cuma akşam mesai bitiminde sona erecek. İŞKUR üzerinden yapılacak.başvurularda son gün 14 Eylül olarak belirlendi.Milli Eğitim Müdürlüğü ile İŞKUR ortaklığında imzalanan proje ile okullardaki müstahdem, kaloriferci ve güvenlik açıkları kapatılarak okulların ve öğrencilerin daha sağlıklı eğitim görmeleri sağlanacak. Proje ile birlikte 35 yaş üstü erkeklerin, kadınların ve engellilerin iş gücüne kazandırılması hedefleniyor.

Yıldız Sağlam

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech