Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İyi ki CHP var !”

CHP Genel Başkan Yardımcısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, İzmir’in kurtuluş günü 9 Eylül ile ilgili bir açıklama yayınladı. Erkek, açıklamasında; “İyi ki CHP var!” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, İzmir’in kurtuluş günü 9 Eylül ile ilgili açıklamasında; “Hem kurtuluşun hem de kuruluşun tarihidir 9 Eylül. Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, 9 Eylül 1922 yılında İzmir’e varan ordularımız kurtuluşu müjdelemişti. Yine Büyük Atatürk önderliğinde 9 Eylül 1923 tarihinde; Cumhuriyeti kuran, saltanatı kaldıran, hilafete son veren ve ulusal birliğimizi sağlayan, hukuk ve eğitim devrimlerini gerçekleştiren, Türkiye’de demokrasiye geçişi sağlayan CHP kurulmuştu.Köklerini Kuvay-ı Milliye’den, Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nden alan CHP, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesiyle birlikte; çağdaş, demokratik bir hukuk devleti için de tarihi sorumluluğunu yerine getirmiş, getirmeye de devam etmektedir. İçinden geçtiğimiz zor günlerde de kurtuluşun reçetesi yine Partimiz tarafından yazılacaktır.” dedi.

“Emekçilerimizi Saygıyla Selamlıyoruz”

Erkek, açıklamasında; “Partimiz, tarihsel misyonunun gereği olarak; kötü yönetilen dış politikanın, ekonomik krizin, hukuksuzluğun, kuvvetler ayrılığının yok edilmesinin, yargının siyasallaşmasının faturasını halka ödetmeyecektir! İzmir’in ve Türkiye’nin kuruluşunda görev almış kahraman askerlerimizi; Partimizin ve ülkemizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, merhum Genel Başkanlarımız İsmet İnönü ve Bülent Ecevit’i saygıyla minnetle anıyoruz. Bağımsızlık, devrimcilik ruhunu, 6 oku, 9 Eylül inancını günümüze taşıyan tüm parti emekçilerimizi saygıyla selamlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech