Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Esnaf zordaysa huzur olmaz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Esnaf Odaları Birliği ziyaretinde; “Bir memlekette esnaf zor durumdaysa huzur olmaz. Esnaf sorunları ile ilgili mevzuat o kadar dağınık ki Esnaf Bakanlığı lazım.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Esnaf Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Ziyarette Oda Başkanı ünal Özcan’ın yanı sıra; şoförler, lokantacılar, berberler, madenciler odalarının da başkanları bulundu.
Özcan, ziyaretteki konuşmasında; “Bir su olayı, bir et olayı oluyor. Esnafın adı ülke gündeminde kalıyor. Onların haklarını savunmak o kadar kolay değil. Biz bunların zor olduğunu biliyoruz. Ne kadar zor olursa olsun bu teşkilatı temsil etmek bize onur veriyor. Biz siyasilerle ortak çalışarak kendi kesimimizin haklarını korumakla meshuluz.” dedi.

500 bin kişi kepenk kapattı

Erkek, ziyarette yaptığıkonuşmada; “Esnaflık zaten temelinde ahilik olduğu için çok önemli bu milletin çimentosu. Barış, kardeşlik açısından da çok önemli Ben Çanakkale’nin bir sorunu olduğu zaman ilgilenmekle hükümlüyüm. Gece-gündüz sizin yanınızdayım. Esnafımızın çok zor durumda olduğunu da biliyoruz. TESK’in verilerine göre son 5 yılda 500 bine ulaşmış kepenk indiren esnaf sayısı. Bir memlekette esnaf zor durumdaysa huzur olmaz. Esnaf sorunları ile ilgili mevzuat o kadar dağınık ki Esnaf Bakanlığı lazım.”

Yıldız Sağlam

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech