Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşasın Komedya güldürecek

Çanakkale’nin tiyatro ekibi Katra

Çanakkale’nin tiyatro ekibi Katra Tiyatrosu, Abdülkadir Katra’nın yönetmenliğini yaptığı ‘Yaşasın Komedya’ adlı oyunları ile Çanakkale’nin tiyatro severlerini güldürmeye hazırlanıyor.

Yerli ve yabancı eserlerden bir kolaj çalışması yaptıklarını belirten Katra şu açıklamayı yaptı, “Uzun zamandır ilimizde komedya oyunu ile izleyicilerimizin karşısına çıkmıyoruz. Daha çok tarihi eserlerle Türkiye turneleri gerçekleştirdiğimiz sanat sezonları boyunca oyuncu kadromuzla Çanakkale’mizin ismini ve Çanakkale Ruhunu milyonların yüreğine kazıdık.  Şimdi oyun repertuarımıza sanatsal bir komedya oyunu ekleme zamanı geldiğini düşünüyorum. Provalarına başladığımız oyunda yerli ve yabancı 6 eserin kolajını göreceğiz. Tiyatro sanatının birçok araçları bir bütünlük içinde sahnemizde olacak. İnanıyorum ki Kasım ayı içinde prömiyerini yapacağımız Yaşasın Komedya eserimiz, izleyicilerimizin büyük beğenisini kazanacaktır.”

Abdülkadir Katra yönetimindeki Katra Tiyatrosu, kurulduğu 2007 yılından bugüne kadar, yurt içi ve yurt dışında sahnelediği oyunlarla yaklaşık 3 milyon izleyiciye ulaşmayı başardı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech