Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gitti Bulut geldi Karabulut

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Medya Merkezi Koordinatörlüğü görevinde yer alan ve seçim sonrası attığı twitler nedeniyle hakkında soruşturma açılan Vural Bulut’un yerine Uğur Karabulut getirildi.

Medya Merkezi Koordinatörlüğü görevini yeni devralan, Arkeoloji Mezunu ve medya tecrübesi olduğu bilinen Uğur Karabulut, atanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hedefinin medya merkezini daha ileriye götürmek olduğunu vurguladı.

Karabulut: “Allah utandırmasın”

Karabulut, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi – Medya Merkezi Koordinatörlüğüne atandım. Görevi Sn. Vural Bulut’tan devraldım ve kendisine bu zamana kadar verdiği emekler için teşekkür ediyorum. Üstlendiğimiz görevi hakkıyla ifa edip, Medya Merkezi’ni daha ileriye götürmek için daha çok çalışacağız. Allah utandırmasın.”

Bulut’a soruşturma açılmıştı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğretim Görevlisi ve Medya Merkezi Koordinatörlüğü Vural Bulut’un 24 Haziran seçimleri sonrası sosyal medya hesabı twitter’dan paylaştığı “Onun bunun çocukları”, “koyduk mu”, “ahlaksızlar” ifadelerini içeren ifadeleri kamuoyunca tepki toplamıştı.

Tepki çeken twitter nedeniyle üniversite rektörlüğünce soruşturma açılmıştı. ÇOMÜ’den yapılan açıklamada; “Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Vural Bulut’un seçim sonuçlarına ilişkin, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla ilgili soruşturma açılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadeleri yer aldı.

Eylem Gözeldere

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech