Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivas Cumhuriyet’in Ön Sözüdür

4 Eylül Sivas Kongresi’nin

4 Eylül Sivas Kongresi’nin yıl dönümü… Kurtuluş Savaşı’nın ve Milli Direnişin ön sözlerinin yazıldığı Sivas Kongresi’nin yıl dönümünde kentte bulunan siyasiler paylaşımlarda bulundular.

Dün Sivas Kongresi’nin yıl dönümüydü. Hiçbir zaman hafızalardan kazınmayacak bir anlama sahip olan Sivas Kongresi için kentteki siyasiler birbiri ardına paylaşımlarda bulundular.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Bundan 99 yıl önce emperyalistlere karşı milli mukavemeti tek bilekte toplayan Sivas Kongresi’nden her daim çıkarılacak çok ders vardır. Kongre delegasyonunu şükran ve minnetle anıyoruz” dedi.

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, “Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı, Sivas Kongresi’nin 99. Yıl dönümünde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum” açıklamasında bulundu.

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan ise, “Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı, bağımsızlık andının içildiği Sivas Kongresi’nin 99. Yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum” paylaşımında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech