Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güç Birliği’nden 400 kilo şeftali

Çanakkale Güç Birliği Platformu,

Çanakkale Güç Birliği Platformu, Huzurevi, Çocuk Yuvası, Hastane, Sağlık Ocağı başta olmak üzere yaşlılara ve çocuklara 400 kilo şeftali dağıttı.

Çanakkale Güç Birliği Platformu, Yapıldak Köyü’nde bir hayırseverden temin ettiği yaklaşık 400 kilo şeftaliyi Çanakkale’nin çeşitli noktalarına takdim etti. Çanakkale Güç Birliği mensuplarının ilk durağı çocuk yuvası oldu. Burada yetkililere 100 kilo şeftali sunulurken çocuklarla ilgili yapılan çalışmalar hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Heyet daha sonra Kepez’de bulunan Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi yöneticileriyle buluşan Güç Birliği üyeleri burada yaşlılarla sohbet etti, müsait olan yaşlıları odalarında ziyaret ederek sohbet etti. Kepez Sağlık Ocağını da ziyaret eden grup burada bürokratik işlemleri için bulunan mültecilere, yanı sıra yaşlılara ve kadınlara poşet poşet şeftali dağıttı. Grubun son durağı ise ÇOMÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi oldu. Hastane bahçesinde bekleyen hasta yakınları yaşlılara, çocuklu annelere ve personele şeftali sunuldu.

Konuyla ilgili bilgi veren Çanakkale Güç Birliği Platformu Başkanı Gökhan Bayram, “Bir hayırseverimiz, şeftalisinin bu şekilde hayırlı bir biçimde kullanılmasını arzu ettiler. Bizimle irtibat kurdular. Bizde Yönetim, Yaşlılar Komisyonu, Gençlik Komisyonu ve Çocuk Komisyonumuzla poşetler halinde dağıtımı yaptık. Hayırseverimize, emek veren dostlarıma, kabul eden insanlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech