Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldız’ın ilk ziyareti ÇTB’ye

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Çetin, İsmail Yılmaz, Arzu Bendeş, İlhan Şahin, Mehmet Kutlu ile birlikte Çanakkale Ticaret Borsası’nı (ÇTB) ziyaret etti. İl Başkanı Gültekin Yıldız il Başkanı olarak atandıktan sonra bireysel olarak kurum ziyaretlerinin ilkini Ticaret Borsasına yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Yıldız ve heyetini Borsa Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Başkan yardımcısı Gökhan Uysal, Sayman Üye Melih Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cahit Akgül, Ruhi Badem, Birol Çetin ve Genel Sekreter Sevcan Elver karşıladı.

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız il Başkanı olarak atandıktan sonra bireysel olarak kurum ziyaretlerinin ilkini Ticaret Borsasına yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Borsa seçimleri sonrasında oluşan Borsa Meclisine ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni dönemde çalışmalarında başarılar diledi. Çanakkale’nin siyasi anlamda paydaşlarından biri olarak şehir için elinden gelen her şeye yapmaya niyetli olduklarını ifade eden Yıldız, bunu tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde gerçekleştirmek istediklerini ifade etti. Ülke gündemi ile ilgili konuların ele alındığı ziyarette, İl Başkanı Gültekin Yıldız Ak Parti hükümetinin yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen yaptığı konuşmada; “Sayın Yıldız ve ekibinin ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Son günlerde ülkemiz üzerinde oynanan oyunların, Başta Sayın Cumhurbaşkanınız olmak üzere Hükümetimiz ve sağduyulu halkımız tarafından bozulmakta olduğunu görmekteyiz. Gemi aynı gemi dolayısıyla bizler birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece hiç kimsenin bizleri bölmeye güçleri yetmeyecektir. Önümüzdeki süreçler hepimiz için hassas süreçler bize düşen şey birbirimize eskisinden daha güçlü bir şekilde kenetlenerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech