Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her derde deva her derde veda”

Salı ve cuma pazarlarında

Salı ve cuma pazarlarında soğuk sıkım çörek otu yağı satan Gürcan Gaga, hadislerde bahsi geçen yağın her geçen gün daha fazla sorulduğunu ifade ederek; “Ölümden başka her derde deva olduğu söyleniyor. Her derde deva her derde veda” dedi.

Gürcan Gaga, salı ve cuma pazarlarında soğuk sıkım ile çörek otu satışı yapıyor. Hz. Muhammet’in bir hadisinde çörek otundan bahsettiğini ve ölümden başka her derde deva olduğunu söyleyen Gaga, her geçen gün daha fazla satış yaptığını ifade ediyor.

“Ölümden başka her derde çare”

Gaga, satışları ve çörek otuyla ilgili; “Soğuk pres ile çörek otu yağını sıkıyoruz. “Her derde deva her derde veda” sloganı ile satış yapıyoruz. İnternet camiası da dahil olmak üzere böyle gelmiş ve böyle gidiyor. Ölümden başka her derde deva olduğu söyleniyor. Ağırlıklı olarak karaciğer kanserine, şeker hastalığına, kolon ve meme kanserine, rahim ve vajinal iltihaplanmalarda, tansiyon düşürmede, mikrop ve mantarları öldürmede, zinde olmada.” ifadelerini kullandı.

“Her geçen gün daha çok soruluyor”

Her geçen gün satışlarının arttığını söyleyen Gaga; “Çok fazla soran oluyor. Her geçen hafta da soran ve satın alan sayısı artıyor. Bilenler var. Diğer yandan Peygamber efendimizin bir hadisinde de geçtiği biliniyor. “Çörek otu her derde devadır.” şeklinde bir cümle var. Genelde öyle biliniyor. O niyetle de alınıyor. Vatandaşlarımız da bu şekilde soruyor.” dedi.

“Kilosu 160 TL, günde 2 kaşık”

Fiyatları ve kullanımı hakkında bilgilendirme yapan Gaga; “Bende 3 boy şisesi var. Kilosu 160 TL’ye geliyor. 50 ml’lik 10 TL, 100 ml’lik 20 TL, 250 ml’lik 40 TL’den satılıyor. Ağırlıklı olarak aç karnına ve sabahları tüketilmesi gerekiyor. Yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı öneriliyor. Uzun yıllardır kullananlar çay kaşığı ölçüsü ile kullanıyor. Genel tavsiyemiz 1 tatlı kaşığı. Bir de akşam yatarken öneriyoruz. Günde 2 kez kullanımı yeterli oluyor.” şeklinde konuştu.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech