Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk Bahçesinde Can Dostlar Unutulmadı

Sokak hayvanlarına hassas davranan

Sokak hayvanlarına hassas davranan bir kent olma özelliği taşıyan Çanakkale’de, minik dostlar için yeni bir düzenleme daha yapıldı.  Halk Bahçesi’nde artık can dostlar için oyun alanı bulunuyor.

Sokak hayvanlarına davranış ve tutum konusunda oldukça hassas olan Çanakkale’de minik dostlar için bir düzenleme daha gerçekleşti. Geçtiğimiz haftalarda Çanakkale Belediyesi tarafından halk bahçesi bakım ve onarım çalışmasına alınmıştı. Bahçenin onarımı ve bakımı bitti, küçük düzenlemeleri kaldı. Bahçenin yeni görünümü vatandaşlar tarafından beğenilirken, sokak hayvanları için parka yapılan düzenleme dikkatlerden kaçmadı.

Halk Bahçesi’nin Zübeyde Hanım giriş kapısının hemen yanı başındaki boş alan 2 metre alçaltıldı. Bölge alçaltılarak yapay bir havuz görünümüne geldi. Bölgenin zeminine taşlardan bir yüzey oluşturuldu. Vatandaşların ne yapılacak soruları arasında bölge şekillenmeye başladı. Alçalan alana konulan hayvanların egzersiz ve vakit geçirebilecekleri materyaller takdir gördü. Halk Bahçesi’nde vatandaşların yanı sıra can dostlarda unutulmadı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech