Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süslü Kadınlar Yeniden Geliyor

2013 yılında İzmir’de Dünya

2013 yılında İzmir’de Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’nde ilk kez yapılan Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, bu yıl altıncı kez 23 Eylül Pazar günü 60’dan fazla şehirle birlikte Çanakkale’de de yeniden gerçekleşecek.

Güzel elbiselerini ve topuklu ayakkabılarını giyen, saçlarına ve bisikletlerine çiçekler takıp yola çıkan kadınlar yeniden geliyor. Amaçları Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’nde farkındalık yaratmak. İzmir’de gelenekselleşen bisiklet turu, dünya çapında ilgi toplamaya devam ediyor.
Süslü Kadınlar Bisiklet Turu bir farkındalık etkinliği olarak bisiklet sürüşlerini belediyenin ve bakanlığın dikkatini çekmek için “süslü” olarak yapılıyor. Bisikletle güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak isteyen kadınların bisiklet yolları ve hizmetleri talebini eğlenceli bir şekilde iletme etkinliği olarak açıklanıyor.
Şu anda 60’dan fazla şehirde gönüllü kadınlar turun katılımcılar için harika bir deneyime dönüşmesi için emek emek hazırlık yapıyorlar.
23 Eylül Pazar günü yapılacak Süslü Kadınlar Bisiklet Turu etkinlik sorumluları, tur başlangıç saati ve yeri ile ilgili bilgiler sitelerinde yer alıyor.
Çanakkale’deki etkinlik sorumlusu Ece Evcin olan turun Çanakkale’deki başlangıç saati 17:00 ve buluşma yeri İskele Meydanı olarak belirlenmiş.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech