Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk Bahçesi’nin Kapısı Belirginleşti

İlkbahar dönemi gibi bakım

İlkbahar dönemi gibi bakım ve onarıma alınan halk bahçesindeki düzenlemeler bitti bitecek. Bahçenin Zübeyde Hanım Kapısı’da yenileme çalışmaları kapsamında görünür hale geldi.

İlkbaharda bakım ve onarıma girerek vatandaşı hayal kırıklığına uğratan halk bahçesinde düzenlemeler büyük oranda tamamlandı. Bahçenin zemini tamamen kaldırılarak değiştirildi. Toprak havalandırıldı ve karıldı. Toprak üstü çimenler yeniden döşendi ve yenilendi. Bahçenin içine yeni yürüyüş yolları kazandırıldı. Bahçe içerisine kamusal kullanıma açık bir tuvalet yapılarak kentin ortak kullanım bir tuvalet ihtiyacı giderilmiş oldu. Çocuk parkı da düzenlenerek bahçe şu anda kullanıma açıldı.

Bahçenin ana kapısı sayılabilecek Zübeyde Hanım kapısı ise yıkılarak yenileme çalışması kapsamında çalışmalara sahne oldu. Kapı tamamen yerinden sökülerek yeni demir aksam inşa edildi. Yeni demir aksamın görünür hale tamamlanarak kapı haline gelmesi bekleniyor. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde yaya geçişine kapalı olan kapının olduğu zemindeki parkeler döşenerek geçişe açıldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech