Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskele Kabus Oldu!

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Çanakkale’de trafik kuyruğu metrelerce uzadı. Kayserili Ahmet Paşa Caddesi araç kuyruğu görenleri şaşırttı. Bayram boyunca Belediye tarafından açılan üçüncü şerit ve GESTAŞ tarafından açılan üçüncü gişe kapısı kullanılmadı. Aynı zamanda ikinci iskelede de gemi geçişi yapılmayınca vatandaşlar iskelede kabus dolu saatler yaşadılar.

Kurban Bayramı’nın içinde bulunduğumuz ikinci gününde trafik kör düğüm oldu. Kentin en işlek caddelerinden olan Demircioğlu Caddesi tıkanmasın diye, araç kuyruğu kordona çevrildi. Sabah saatlerinde başlayan araç kuyruğu öğlene doğru içinden çıkılamaz hallere geldi. İskele’den Kayserili Ahmet Paşa Caddesi boyunca uzanan kuyruk, Golf Aile Çay Bahçesi önündeki göbekten dönerek devam etti. Araç kuyruğunu gören vatandaşlar kuyruğun fotoğraflarını çekmekten kendilerini alamadılar. Çanakkale’de trafik sorunu ve arabalı feribot kuyruğu bayramda kendisini bir hayli etkin bir şekilde hissettir. İskele yola çıkanların kabusu oldu.

“Üçüncü Şerit ve Üçüncü Kapı Kullanılmadı”

Çanakkale Belediyesi tarafından İskele Meydanı’nda yapılan trafik düzenlemesi bayramda bir işe yaramadı. Belediye tarafından arabalı feribot gişelerine giden iki şerit üç şeride çıkartılmıştı. Üçüncü şeritin açılmasından sonra GESTAŞ’ta tam o noktaya üçüncü bir kapı açmıştı. Bayramda sıkışıklığı önleyeceği düşünülen üçüncü kapı faaliyete geçmedi. GESTAŞ tarafından iki kapı geçişe açıldı. Üçüncü şerit en çok ihtiyaç olunan bayramda kapalı kaldı.

“İkinci İskele Çalışmadı”

Şeritlerden ziyade kentte eskiden Kilitbahir motorlarının sefer yaptıkları ikinci iskele bayramda sefer yapmadı. Çanakkale’de vatandaşın sürekli çalışmasını ve trafiğe çözüm olacağını bekledikleri ikinci iskelenin çalışmaması can sıktı. Çanakkale’ye gelen ve Çanakkale’den İstanbul istikametine gidecek olan sürücüler uzun saatler gemi kuyruğunda kaldılar.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech