Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga bayrama temiz girdi

Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Biga’yı Kurban Bayramı’na hazırlamak için gece gündüz çalıştı. Mezarlıklar, camiiler, parklar, meydanlar ve caddeler temizlenirken, ekipler bayram öncesi tam kadro emek harcadı.

Kurban Bayramı süresince de Biga’yı temiz tutmak için ekiplerin çalışmaya devam edeceğini söyleyen Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, “Camilerimizi, mezarlıklarımızı, parklarımızı, minibüs duraklarımızı, caddelerimizi, yollarımızı Kurban Bayramı öncesi tertemiz yapmak için gece gündüz çalışan tüm emektar çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bayram süresince de Biga’mızın temizliği için arkadaşlarımız tam mesai çalışacaklar. Başta özveriyle çalışan çalışma arkadaşlarıma ve tüm Bigalı hemşehrilerime mutlu bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlk gün ücretsizdi
Öte yandan Biga Belediyesi’nden yapılan açıklamada Kurban Bayramı’nın ilk günü şehir içi ulaşımın ücretsiz olacağı bilgisi verildi. Sosyal belediyecilik uygulamalarının önemli olduğu ifade edilen açıklamada; “Kurban Bayramı’nda küçükbaş kurbanlıklar için ücretsiz kesim noktaları oluşturduk. Büyükbaş kurbanlıklar ise ekiplerimizce 150 liradan kesilecek. Herhangi bir fiyat değişikliği yapmadık. Şehir içi ulaşım bayramın ilk günü ücretsiz olacak. Biga Belediyesi olarak sosyal belediyecilik uygulamalarını önemsiyoruz. Sosyal belediyeciliğin kalıcı olması için çaba harcıyoruz. Daha aydınlık yarınlar için çalışıyoruz. Tüm halkımıza kazasız belasız mutlu bayramlar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech