Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan, “Çanakkale Dökülüyor!”

Ak Parti Grup Başkanvekili

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Partisinin Öğretmenevi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Turan yapmış olduğu konuşmasında, Çanakkale Belediyesi’nden, döviz kuruna kadar birçok konuda açıklamada bulundu. Turan Çanakkale için “Dökülüyor!” tanımında bulundu. “Bana Çanakkale’de güzel olan bir şey söyleyin” dedi.

Saatler 11.00’i gösterdiğinde Öğretmenevi’nde Ak Parti Merkez İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu bayramlaşmaya katılan Grup Başkanvekili Bülent Turan birçok konuda açıklamada bulundu. Turan Çanakkale Belediyesi’nden ekonomiye ekonomiden 1915 köprüsüne kadar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Çanakkale’ Çantada Keklik Dediler, İkinci Vekili Zor Çıkardılar”

Turan, “Çanakkale çantada keklik dediler ama gelinen yerde ikinci vekili kıl payı çıkardılar. Çanakkale’nin çantada keklik olmadığını gördüler. Bu bayramlaşma sebebiyle Ak Parti’yi birinci yapan tüm milletimize teşekkür ediyorum.

“Seçmen Ziyareti İçin Kapıkule’ye Gitmeleri Gerekiyor”

Geçtiğimiz günlerde yemin töreninden sonra Jülide hanımla birlikte uçağa bindik. Yanımızda CHP’li vekillerde vardı. Muharrem Bey’i gördüm ve Özgür Bey nereye gidiyor dedim. Muharrem Bey seçmen ziyaretine gidiyor dedi. Bende Özgür Bey’in seçmen ziyareti için Kapıkule’ye gitmesi gerekir diyerek kendilerine takıldım.

“Çanakkale’de Güzel Olan Bir Şey Yok”

Çanakkale’de geçtiğimiz günlerde yangın çıktı. İtfaiye geç kaldı. İtfaiye geldi bu seferde suyu bitti. Boş itfaiye yangın söndürmeye geldi. Emniyetimiz, AFAD, Jandarma yangın söndürdü. Emniyetin TOMA’sıyla yangın söndürüldü. TOMA’nın görevi yangın söndürmek mi? Çanakkale dökülüyor. Bu şehrin bırakın büyük projelerini birçok sorunu bulunuyor. Kurban geldi Mezbaha yok. Yangın, itfaiye, çevre sorunları var. Bana güzel olan bir şey söyleyin!” dedi.

“Dövizden Başka Sıkıntımız Yok”

Bizim dövizden başka sıkıntı yaşadığımız hiçbir kriter yok. Yatırımlar devam ediyor, üretim devam ediyor, ihracat devam ediyor. Sadece dövizle ilgili bir dalgalanma oldu. Ancak göreceksiniz bu dalgalanmanın sonunda Türkiye büyüyerek çıkacak. Bir, bu dalgalanma bölgesel ittifakların kapısını açacak. Dünyada sadece Amerika’nın merkezli olduğu bir yapılanma değil, başka başka merkezlerin de olduğunu herkes görecek. İki, Türkiye daha fazla üretime, daha fazla kendi ayakları üzerinde durmaya devam edecek.

“Dış Borcumuz Her Sene Düşüyor”

Bizim borcumuz her sene düşüyor. Ne oldu da bir anda arttı? Bakın yuvarlayarak söylüyorum Türkiye’nin 450 milyar dış borcu var. Ama bunun yanında 160 milyar dolar ihracatı var. Fransa’nın 6 trilyon dolar yakın borcu var. Sadece 540 milyon ihracatı var yani yeni bir veri yok. Yeni bir ihracat kaybı yok, yeni borçlanma imkanı yok. Ne oldu da arttı? Bu bile başlı başına kötü bir niyetin göstergesi. Bu bile farklı hesapların göstergesi. İhracat artmış, üretim artmış, borçlanma azalmış. Dövizin artmasının tek sebebi var. Türkiye’ye ayar vermek. Veremeyecekler kardeşim!” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech