Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökhan, “Allah’a Şükür Can Kaybı Olmadı”

Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan tarihi

Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan tarihi eski hastanede başlayan ve daha sonra apartmanların çatısına sıçrayan Çanakkale’yi korkutan yangınla ilgili Belediye Başkanı Ülgür Gökhan olay yerinde açıklamada bulundu.

Kentin yeşil alanlarından birisi olan tarihi eski hastanede çıkan yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede çevreye yayıldı. Yangının yayılmasındaki temel etken çam ağaçları oldu. Rüzgarla bi

rlikte şiddetlenen ve çevreye sıçrayan kozalaklar yangının büyümesine neden oldu. Olay yerine gelen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan incelemelerde bulundu.

“Allah’a Şükür Can Kaybı Olmadı”

Başkan Gökhan konuyla ilgili olarak, “ Geçmiş olsun. Burada tarihi hastanenin bulunduğu alanda yangın önce hastanenin arkasında başlıyor. Otlardan dolayı yangın yayılıyor ve çam ağaçları vasıtasıyla yangın büyüyor. Yukarıda müdahale ediliyor ama yangın çatılara sıçrayınca itfaiyenin uzun merdivenli araçları müdahale için geliyorlar. Allah’a şükür can kaybı olmadı. Bir itfaiye eri yangından dolayı hastaneye kaldırıldı. Dumandan etkilendi.

“Sabaha Kadar

Soğutma Çalışması Sürecek”

Şu an itibariyle çatı yangını söndürüldü. Ormanlık alandaki ağaçlarda soğutma çalışması sabaha kadar sürecektir. Normal bir havada bu kadar yayılmazdı ama rüzgardan bu kadar büyüdü” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech