Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ekonomi iflas etti”

Dolar ve Euro’nun kontrol

Dolar ve Euro’nun kontrol edilemez yükselişleri vatandaşları ve siyasetçileri bilfiil süreci takip etmeye yönlendirdi. Aktif bir şekilde vatandaşlar sokakta dahi telefonlarından döviz kurlarını takip eder oldular. CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan konuyla ilgili, “Ekonomi iflas etmiştir” vurgusunda bulundu.

Son birkaç haftadır memleketin en önemli gündemi dolar ve euro oldu. Doların değer kazanması karşısında ithalat temelli bir ekonomisi olan Türkiye zor günlerden geçer oldu. Döviz kurlarındaki aşırı hareketlilik iç pazarı etkilediği kadar mahalle pazarlarlını da etkiledi. Çanakkale’de birçok dükkan kapandı. Kiralar arttı, sebze, meyve gibi beslenme, barınma ve korunma gibi temel ihtiyaçların hepsine zam geldi.

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan konuyla ilgili twitter hesabından paylaşımda bulundu. Kısa ve net bir şekilde ekonomik değerlendirme yapan Güneşhan, “Ekonomi batmıştır” ve “Türkiye ekonomisi iflas etmiştir. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizin temel nedeni siyasal krizdir” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech