Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umurbey’den İddialı Festival

Umurbey Belediye Başkanı Sami

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, düzenlediği basın toplantısında bu yıl 17-18 Ağustos tarihlerinde görücüye çıkacak 27. Umurbey Geleneksel Şeftali Festivaline ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bugün başlayıp, 18 Ağustos Cumartesi gecesi sona erecek olan festival için açıklama yapan Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“BU YIL DA ÇITAMIZI YÜKSEK TUTUYORUZ”

“Hepinizin bildiği üzere geçtiğimiz yılki festival kapsamında, ülkemizin önde gelen sanatçılarının yanı sıra bir dünya yıldızını, Inna’yı Umurbey’e getirmiştik. Bunun neticesinde ünü ülke sınırlarını aşan festivalimiz dünyada ses getirmişti. Umurbey’in 2 bin 500 nüfuslu bir belde olduğunu göz önünde bulundurursak bu bizim için adeta bir hayalin gerçeğe dönüşmesiydi. Bu yıl da çıtamızı yüksek tutuyoruz. Yine bir dünya yıldızı Umurbey’de sahne alacak.  18 Ağustos Cumartesi günü dünyaca ünlü Rumen şarkıcı Alexandra Stan burada konser verecek. Kendisi, ismi açıklandığı andan itibaren Çanakkale’de büyük heyecan yarattı. Belediyemiz sosyal medyada mesaj yağmuruna tutuldu. Bu ilgi, bir kez daha doğru tercih yaptığımız noktasında bizleri çok mutlu etti. Umurbey’in Alexandra Stan konserinde tarihinin en kalabalık akşamlarından birini yaşayacağına inanıyoruz.

Alexandra Stan’in yanı sıra Çukur dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Gazapizm yarın akşam bizlerle olacak. Şehir merkezi ve çevre ilçelerden Gazapizm konserine çok yoğun katılım bekliyoruz. Onun öncesinde herkesin Alem FM’den tanıdığı DJ Fatih Yıldırım izleyenlere muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak. Kendisi festivalimizin ikinci gününde de Alexandra Stan konseri öncesi sahnede olacak.

“UZAYA ŞEFTALİ YOLLAYACAĞIZ”

Festival kapsamında yine geleneksel şeftali yarışmamızı yapacağız. Ancak bu sene çok büyük sürprizimiz olacak. Jürinin birinci seçtiği şeftaliyi helyum balonuyla uzaya yollayıp bir ilki gerçekleştireceğiz.

“FESTİVALİN KUSURSUZ GEÇMESİ İÇİN TÜM ÖNLEMLERİ ALDIK”

İki gün boyunca sürecek 27. Umurbey Geleneksel Şeftali Festivalinde 30 binin üzerinde kişiyi beldemizde ağırlayacağız. Bu noktada organizasyonun yoğun katılımdan olumsuz etkilenmeyip, kusursuz şekilde geçmesi için gerek güvenlik, gerek ulaşım, gerek teknolojik altyapı hususlarında tüm önlemleri aldık.

Geleneksel Şeftali Festivalimiz her geçen yıl çıtasını yükselten, dünyada konuşulur hale gelen bir festival halini almıştır. Troya Yılında Umurbey’imiz ve Çanakkale’mizin hem tanıtımına hem de marka değerine büyük katkı sağlayacaktır.”

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech