Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Saat Kulesi’nde İntihar Girişimi

Saat Kulesi’nin hemen karşısındaki binanın üzerinde, daha önce de intihar girişiminde bulunulan çatıdan bu kez Çağlar A. adlı 24 yaşındaki genç, oturduğu kendini boşluğa bıraktı.

Kentin en işlek bölgelerinden olan Saat Kulesi’nin olduğu Ece Ayhan Meydanı’nda, dün yine bir intihar girişimi yaşandı. Saat Kulesi’nin hemen yanı başındaki binanın üzerine çıkan Çağlar A. adlı genç, görgü tanıklarının ifadesine göre; saat 17.00 sularında, çatıda oturarak içki içti. Birasını yudumlarken atlayacağı yerden aşağıya bakan Çağlar A. son kez biradan bir yudum alıp, gülümseyerek kendisini aşağıya bıraktı.

Apartmandan aşağıya feci bir şekilde çakılan Çağlar A. yerde hareketsiz bir şekilde kaldı. Bir anda çevrede oluşan yoğun kalabalığı ise polis güçlükle dağıttı. Ambulansın olay yerine gelmesiyle Çağlar A., tıbbi müdahale edilmek suretiyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Çatıdan atlayıp yere çakılan Çağlar A.’nın ambulansa taşınırken nefes aldığı ve yaşadığı görüldü.

İNTİHAR APARTMANI

Çağlar A. adlı gencin atladığı apartmanın ismi, geçtiğimiz aylarda sonradan dolandırıcı olduğu öğrenilen bir şahsın da intihar girişiminde bulunması nedeniyle kentliler tarafından “İntihar Apartmanı” olarak ifade edildi.

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech