Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Güçlenerek Yola Devam”

Ak Parti’nin kuruluşunun 17. yıl dönümü nedeniyle dün Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törende konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, “Partimiz güçlenerek kutlu yürüyüşüne devam ediyor” vurgusunda bulundu.

Ak Parti’nin on yedinci kuruluş yıl dönümü nedeniyle dün saatler 10.00’u gösterdiğinde Ak Parti İl Başkanlığı tarafından tören düzenlendi. Ak Parti Merkez İlçe ve İl yönetimlerinin katıldığı törende saygı duruşu ve istiklal marşından sonra Atatürk büstü önüne İl Başkanı Gültekin Yıldız tarafından çelenk sunuldu. Törene Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş da katıldı.

“ÜRETEREK, DİMDİK DURARAK YOLA DEVAM”

Törende İl Başkanı Yıldız, “Değerli Çanakkaleliler, değerli dava arkadaşlarım.17 yıl önce Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ‘hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganıyla hayat bulan partimiz çalışarak, üreterek, dimdik ayakta durarak, kenetlendikçe güçlenerek kutlu yürüyüşüne devam ediyor.

“MİLLİ PROJELER BİR BİR HAYATA GEÇİYOR”

Artık ülkemiz vatandaşlarına dünya standartlarında sağlık, eğitim, ulaşım ve adalet hizmeti sunmanın yanında, dışa bağımlılığımızı azaltacak enerji ve teknoloji yatırımlarına hızla devam ediyor. Milli piyade tüfeğini, insansız hava aracını, yerli helikopterini, milli savaş uçağını yerli otomobilini, milli uçak gemisini birer birer hayata geçiriyor. Türkiye şunu iyi biliyor. Terör örgütü PKK/PYD’ye tır tır silah gönderen Amerika gün geliyor terörle mücadele eden Türkiye’ye parasıyla bile o silahları vermiyor.

“GÜÇLENDİKÇE YENİ TUZAKLAR KURULUYOR”

Ülkemiz güçlendikçe, tam bağımsız Türkiye hedefimize yaklaştıkça emperyalist güçler yeni tuzaklarla, yeni engellerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım diyen bir millete dolarla diz çöktürebileceklerini zannediyorlar. Bundan 103 yıl önce 253 bin şehidin imanla vatanını müdafaa ettiği, canını seve seve feda ettiği, Cumhuriyetimizin kurucusu Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ” ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum” dediği topraklardan, Çanakkale’den sesleniyorum” açıklamalarında bulundu.

“17. YILIMIZ HAYIRLI OLSUN”

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ise yapmış olduğu basın açıklamasında, “Kurucu Genel Başkanımız Türkiye’nin 1. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi ‘Yeter söz milletin’ diyerek yola çıkan Ak Parti, hizmete sevdalı kadrolarıyla 17 yıldır girdiği her seçimden zaferle ayrılmış ve 80 milyona hitap eden bir parti olmuştur. Kutlu yürüyüşe devam eden Ak Parti Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletimizin desteğiyle 2023 hedeflerine ulaşmak için millete hizmetkâr olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşünceler ile Merkez İlçe Başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyduğum partimizin 17. kuruluş yıldönümünün hayırlı olmasını diliyor, bugüne kadar görev yapmış tüm teşkilat mensuplarımıza saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech