Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan, Avcı Bayramı’na katıldı

Ak Parti Grup Başkanvekili

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Çanakkale’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Turan’ın geçen günkü durağı ise Yenice oldu.

Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerden önce Çanakkale’de bulunan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, şehrin dört bir yanını gezmeye ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Turan’ın geçtiğimiz günlü durağı ise Yenice oldu.

Çanakkale’nin en büyük kulübü ‘Yenice Avcılar ve Atıcılar Derneği’ sezon öncesinde ‘Avcılar Bayramı etkinliği’ düzenledi.

TURAN: HAYVANLARI YAŞATMAK DA BİR DEĞER

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Yenice ilçemize program için geldik. Duyduk ki avcılarımızın 18 Ağustos sezon açılışından önce, bir anlamda bayram diye ifade ettikleri özel bir günleri var. Bugünde burada olmaktan büyük onur duyduk. O yüzden buralardayız. Çanakkale’mizin her karışı, her bölümü çok farklı bir kıymet bizim için… Tarım bizde, turizm bizde, orman bizde, avcılık bizde Türkiye’de ne varsa Çanakkale’de bunun özeti var. Bu çok onur verici bir yaklaşım, ayrıca Yenice Avcılar Derneği, Çanakkale’deki çok sayıda avcılar derneğinde en çok üyesi olan derneğimiz. Çanakkale merkez ki buranın on katı Yenice Avcılar Derneği’nden daha az üyesi var. Yenice, en çok avcılık yapılan ilçemiz. Biz yeni sezonda kazasız belasız, problemsiz bir sezon olmasını ümit ediyoruz. Hayvanları yaşatmakta bir değer. Bu değerin kriterlerine bağlı kalarak avcılık yapılmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech