Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hem sporcu hem duyarlılar

Çanakkale’de bisiklet kültürünü yerleştirmek

Çanakkale’de bisiklet kültürünü yerleştirmek ve bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla çalışmalar yürüten Çanakkale Bisiklet Platformu gönüllüleri, bir süredir çevre mücadelesi veren Atikhisar’da çevre temizliği gerçekleştirdi.

Çanakkale Bisiklet Platformu  gönüllüleri her hafta gerçekleştirdikleri Pazar turlarını Kayadere Köyü Mesire alanında Atikhisar, ATIK hisar olmasın sloganıyla uzun süredir hem altın arama hem çevre temizliği üzerine ciddi çalışmalar gerçekleştirilen ancak vatandaşların dikkatsizce bıraktığı çöpleri-atıkları toplayarak gerçekleştirdiler.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan ÇABİP gönüllüsü Can Düzdaş; “Perşembe akşamları ve Pazar gündüz turları gerçekleştirmekteyiz. Yavaş gittiğimizden yol kenarlarında kıyı da birçok kişinin gitmeyi tercih etmeyeceği alanlarda çöplüğü andıran bölgeler mevcut. Bizler de gönüllü arkadaşlarımız ile birlikte bazı Pazar turlarımızı belirlediğimiz bölgelere giderek temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Bir diğer ÇABİP gönüllüsü Buğra Yiğit; “7’den 70’e gönüllülerimiz ile Çanakkale’de çeşitli proje ve etkinliklere imza atıyoruz.  Hep birlikte paylaşmayı, pedallamayı ve doğamızı korumak için mücadele veriyoruz.  Bu konuda bizlere en büyük desteği Mandarin GYG sağlıyor ancak bizler tüm Çanakkale halkının da desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech