Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’de Karadeniz Fırtınası

55.Troia Festivali kentte bir

55.Troia Festivali kentte bir hayli renkli geçmeye devam ediyor. Pazar akşamı Özgürlük Parkı’nda sahne alan Resul Dindar kendisini dinlemeye gelen vatandaşları adeta Karadeniz’e götürdü.

Karadeniz müziğinin önde gelen isimlerinden olan Resul Dindar Troia Festivali kapsamında Pazar günü Özgürlük Parkı’nda sahne aldı. Her zaman olduğu gibi evlerinde sıcak havadan bunalan kentliler hem konseri dinlemek, hem de biraz olsun serinlemek için Özgürlük Parkı’nda saatler öncesinden yerlerini aldılar. Programa göre 21.30 olan konserin başlama saati teknik aksaklıklardan ötürü yarım saat gecikti.

Saatler 22.00’yi gösterdiğinde sahneye çıkan Dindar adeta Çanakkale’yi Karadeniz’e götürdü. Karadeniz ezgileriyle ve kendine has yorumuyla dinleyenleri hayli keyiflendiren Dündar şarkılarına eşlik eden Çanakkaleliler ile daha da mutlu oldu. Konserin bir bölümünde ilk defa söylediğini duyurduğu Çanakkale türküsü, kentlilerden yoğun alkış aldı. İzm

ir marşı ise Özgürlük Parkı’nda, “Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa” sözleriyle yankılandı. Çimler üzerinde hiç boş yer olmadığı gözlenirken, binlerce vatandaş şarkılara zaman zaman ayakta eşlik ettiler.

Çanakkale’de olmaktan büyük bir keyif aldığını dile getiren Dindar, “Bizim buraya gelmemizde ve böyle bir festivalin düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkürler” yorumlarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech