Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk Bahçesi’nde Sona Doğru

Çanakkale Belediyesi tarafından başlatılan

Çanakkale Belediyesi tarafından başlatılan yenileme projesi kapsamında Halk Bahçesi yeni çehresine adım adım kavuşurken sona yaklaşıldı.

Halk Bahçesi yenileme çalışmaları kapsamında, Amfi Tiyatronun Kapasitesi arttırılarak yeniden yapılması, sarnıcın tadilatının yapılması, Zübeyde Hanım Kapısı giriş konstrüksiyonun yapılması, havuzun şekli korunarak su oyunları fıskiye sistemli havuza dönüştürülmesi, güvenlik kamera sistemi kurulması, güvenlik kulübesi inşası, yağmursuyu ve tuvalet için altyapı yapılması, otomatik sistem sulama sistemi yapılması, 441 m2 kayrak taşı ile patika yol yapılması ve 450 mt koşu parkuru yapılması planlanmıştı.

Proje kapsamında ayrıca Halk Bahçesi alanına 15 bin 569 m2 rulo çim uygulaması ve 6 bin 149 Adet çok yıllık fidan dikiminin yanı sıra 1 adet tuvalet yer aldı.
Yapımına başlanan yenileme çalışmalarında yavaş yavaş sona geliniyor. Bahçenin bir kısmındaki yollar açıldı. Vatandaşların geçiş yapmaya başladıkları Halk Bahçesi kısa süre sonra yeni yüzüne kavuşmuş olacak.

Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech