Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Işık, Adaspor’a tapuları teslime etti

Bu yıl Bigaspor ile

Bu yıl Bigaspor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Adaspor Kulübü’nü ziyaret eden Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, lokalde kulübe ait bölümlerin tapusunu Kulüp Başkanı Muharrem Korkmaz’a teslim etti.

CHP Biga İlçe Başkanı Atilla Diren, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve kulüp yönetiminin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Işık, “Biga’nın çok önemli bir noktasındayız. Buna vesile olmaktan dolayı mutluyum. Verdiğimiz bütün sözlerimizi yerine getiriyoruz. Verilemez denilen Yeşilada Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü’nün de tapusunu vermiştik” dedi.

Başkan Işık burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:“Güzel bir akşam. Güzel bir haberle buradayız. 6-7 ay önce başladığımız bu süreci tamamladık. Kulüp lokalimizin ön tarafında ve yan tarafında bulunan bölümleriyle ilgili bugün Tapu Müdürlüğü’nde Adaspor kulübü adına tapuların geçmesini sağladık. İşlemleri tamamladık. Biraz sonra bu tapuları kulüp başkanımıza teslim edeceğim. Burası zaten 1970’li yıllarda dönemin belediye başkanı rahmetli Hüseyin Onan tarafından Adaspor’a verilmişti. Yazışmalardan görülüyor. Yine kalan bölümün tapusunu vermek de bize nasip oldu. Bunun gururunu yaşıyoruz.Kocabaş Çayı boyundaki düzenlemelerimiz devam ediyor. Projesini hazırladık. Hem Adaspor’a gelir olması için hem de antreman sahası olarak kullanılabilmesi için büyük ebatlarda bir halı saha inşa edeceğiz. İlçemizdeki spor kulüplerimizin başarıları gün geçtikçe artıyor. Tarihimizde ilk defa iki kulübümüz aynı anda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecekler. İhtiyacımız da her geçen gün artıyor. Adaspor’a kazandıracağımız bu halı saha tesisi hem Hamdibey Mahallesi’nde yaşayan gençlerimiz için de bir spor alanı olacaktır.”

TESİSLEŞMEYE KATKI

“Bugün Belediye Meclis Toplantımızda Revizyon ve İlave İmar Planı taslağımız geldi. Burada hem Adaspor’a hem de Esnaf Odası’na bir kat fazla verdik. Bu alandaki eski yapıların yenilenmesi, daha çağdaş ve modern tesisler inşa edilmesine inşallah maddi anlamda katkısı olur. İnşallah 1 ay sonunda sonuçlanacak bu süreç. Kulüp yönetimimizle konuştuk. Onların da tesisleşme adına planları var.”

2014 Yerel Seçim sürecinde Yeşilada Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü’ne lokalin tapusunun verilmesi konusu gündeme gelmiş, belediye başkan adayları arasında bu konu polemik olmuştu. Biga Belediye Başkanı İsmail Işık da o dönem tapunun kulübe verileceği konusunda söz vermişti. Başkan Işık 2017 yılı Nisan ayında sözünü tutmuş ve kulüp yönetimine tapuyu teslim etmişti.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech