Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Magazin

Genç çiftin nikâhını Mutan kıydı

Uzun yıllardır birlikte olan genç çift Muzaffer ve Çisem’in nikâhını Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan kıydı. Güzel geceye çiftin mutluluğu damga vurdu.

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ın ‘uğurum’ olarak bahsettiği ses teknisyeni Tuncay Çakar’ın kızı Çisem ile kentin sevilen gençlerinden Muzaffer Tuzer’in düğünü, Kepez çamlığı altında bulunan Çamlıca Düğün Salonu’nda gerçekleşti.
Genç çiftin nikahını kıyan Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan yaptığı konuşmada; “Evliliğin en temel paydası sınırsız hoşgörü, sınırsız empati… Sevgi, saygı içinde tasada kıvançta ortaklaşacağız, sevgiyi çoğaltacağız, tasayı azaltacağız, mutlu olacağız… Mutluluklar diliyorum, sizleri tebrik ediyorum” dedi. Mutan, nikahın ardından çifte yemek tarifleri kitabı ile Kepez Belediyesi atölyelerinde üretilen seramikten anahtar hediye etti.
Düğüne, eski CHP İl Başkanı Nejat Önder de katıldı. Önder ile Mutan’ın düğünde yan yana oturması gözlerden kaçmadı.
Öte yandan nikâhın ardından genç çiftin dans pistine arkadaşları ile beraber Gazapizm – Heyecanı Yok şarkısı ile giriş yapmaları düğün katılımcılarının ilgisi çekti.

Atakan Alkış

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech