Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇASİAD’dan KALE GRUBU’na Ziyaret

ÇASİAD, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin

ÇASİAD, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ve Çanakkale’nin önemli sanayi şirketlerinden Kale Grubu’nun savunma ve havacılık alanında faaliyet gösteren tesislerini ziyaret etti.

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcısı Semih Toprak, Yönetim Kurulu Üyeleri; Z.Mert Öztürk, A.Burak Kunt ve ÇASİAD E. Dönem Başkanı İsmail Bayraktar , Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay’ı İstanbul’da Kale Havacılık ve Kale Arge tesislerinde ziyaret ettiler.

ÇASİAD’ın haber bültenine göre; Gerçekleşen ziyarette Kale Grubu’nun faaliyetlerini anlatan bir sunum yapan Osman Okyay, 1957 yılında İbrahim Bodur’un attığı sağlam temellerin üzerine onun değerleriyle devam ettiklerini 61 yıldır “Bu Toprakların Kalesi” olduklarını belirterek bundan sonra da sanayiinin geleceğine yatırım yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

Sunumunda Kale Grubu’nun savunma ve havacılık alanında faaliyet gösteren şirketlerini de anlatan Okyay, seramikle topraktan başladıkları yolculuğu köklerinden aldıkları ilham ile gökyüzüne taşıdıklarını ifade etti. 1987 yılında Stinger füze sistemlerinin paydaşı olarak girdiğimiz bu sektörde 30 yılı aşkın bir tecrübeye sahibiz. Uluslararası alanda çok önemli projelerde yer aldık. Sektörde yerlileşme programının en önemli temsilcilerinden biri olarak pek çok yenilikçi projeyi hayata geçirdik geçiriyoruz dedi.

Sunumun ardından ÇASİAD Başkanı Semih Başaran’ı, Yönetim Kurulu Üyelerini ve ÇASİAD E.Dönem Başkanı İsmail Bayraktar’a tesisleri gezdiren  Osman Okyay, projeler hakkında bilgi verdi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech