Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alınan gözlükler fidan olacak

Görme sorunları, göz hastalıkları,

Görme sorunları, göz hastalıkları, göz sağlığının korunması, düzenli göz muayenesi ve kaliteli gözlük camı kullanımı konularında yürütülen çalışmalar doğrultusunda toplumsal bilinçlenmeyi amaçlayan Seiko Optik Türkiye, temel yaklaşımı olan sosyal ve toplumsal duyarlılık ile geliştirdiği ‘Baktığımız Yerler Yeşerecek’ projesi ile tüketiciler adına doğaya bir fidan dikiyor.

Uzak ve yakını tek odaklı progressive camda toplayan ‘FreeForm’ teknolojisinden sürücüler için özel olarak tasarlanan Seiko Drive’a, yoğun bilgisayar kullanımı için tasarlanan Indoor PC’den çocuklar için üretilen Trivex camlara kadar özel çalışmalar gerçekleştiren dünyanın en ince organik cam üreticisi Seiko Optik, doğa dostu kimliğiyle dikkat çekiyor. Marka, temel yaklaşımı olan sosyal ve toplumsal duyarlılık ile yine bir ilke imza atarak, ‘Baktığımız Yerler Yeşerecek’ projesi kapsamında TEMA Vakfı iş birliği ile bir ‘Seiko Optik Hatıra Ormanı’ oluşturuyor.  Firma tarafından yapılan açıklamada; “Seiko Optik’in, Türkiye çapındaki 700 bayisinden alacağınız camlar, Gaziantep Nur Dağı’nda yeşererek doğaya dönüyor” denildi.

“Çanakkale’deki seçkin optikçiler ile iletişime geçebilir”

Açıklamanın devamında; “Göz doktorunun önerisi ile gözlük kullanmaya başlayan, görme bozukluğu olan, yakını ve uzağı göremeyen, gözlük camlarını yenileyen, konforlu sürüş için gözlük kullanan, iş hayatında göz sağlığına dikkat eden ve çalışırken gözlük kullanmayı tercih eden kullanıcıların Seiko Optik’ten alacakları camlar, geleceğe dikilen birer fidan oluyor. TEMA Vakfı iş birliği ile Gaziantep Nur Dağı’na 10.000 fidan bağışında bulunan ve ’Hatıra Ormanı’ oluşturan Seiko Optik, projeyi yurt genelindeki 700 optikçi ile ortaklaşa yürütüyor. Dikilen fidanların sertifikaları, kullanıcıların ismine özel düzenlenerek, satın aldıkları ürün ile birlikte adreslerine gönderiliyor. Seiko Optik’ten gözlük camı alan tüketicilerin doğada dikili bir fidanı oluyor. Kampanyayı desteklemek isteyen kullanıcılar, Çanakkale’deki seçkin optikçiler ile iletişime geçebilir” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech