Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her Sürücüye Bir Kopilot

Sahip olduğu üstün teknolojik

Sahip olduğu üstün teknolojik altyapısıyla insana dokunan ürün ve servisler geliştiren Turkcell, bu kez de sürüş güvenliğinde kolları sıvadı. Türkiye’de bir ilk olan Turkcell Kopilot, araçları akıllı telefonlara bağlayarak bir yandan seyahatlerde hayatı kolaylaştırıyor, diğer yandan sürüşü güvenli hale getiriyor.

Turkcell’in ilk olarak Dünya Mobil Kongresi GSMA’de tanıttığı yeni ürünü Turkcell Kopilot, üstün özellikleriyle otomobilde sürüş deneyimine yeni bir boyut kazandırıyor. Klasik bir araç takip sisteminin sağladığı hizmetlerin çok ötesindeki özellikleriyle, akıllı ve güvenli sürüşü ön plana çıkaran Turkcell Kopilot, sürücülere sağladığı bilgi akışıyla bu deneyimi en üst düzeye çıkarıyor. Akıllı telefonlara yüklenen uygulamasıyla eş zamanlı çalışan Turkcell Kopilot, sürücülerin en güvendiği yol arkadaşı olarak otomobilleri akıllandırıyor.Otomobillerde bulunan Araç Sistem Kontrol Soketi OBD2’ye (On-Board Diagnostics 2) bağlanan ve içerisinde IoT Sim kart takılı olan Turkcell Kopilot cihazı, akıllı telefonlara indirilen uygulamayla eşleştikten sonra sürücüsüne anlık bilgi akışı sağlıyor. Türkiye’de bir ilk olan Turkcell Kopilot sayesinde sürücüler, kullanım detayları ve seyahat istatistikleri, sürüş profili ve skoru, otomobil profili gibi önemli bilgilerin yanında araç güvenliğiyle ilgili tüm bilgilere kolayca erişiyor.Turkcell Kopilot, otomobilin kullanıldığı süre boyunca; sürüş mesafesi, süresi, sürüşün başladığı ve bittiği noktanın lokasyon bilgisi ve rotanın harita üzerinden gösterimini sağlıyor. Aynı otomobili birden fazla kişinin takip edebilmesine imkân sunan Turkcell Kopilot aracılığıyla birden fazla aracı tek uygulamadan takip etmek de mümkün.

Kopilot sayesinde…
Aracın yakıt tüketim ve servis bakım maliyetleri daha aşağı çekilirken,

  1. Sürücü skoru ile yaptığı profilleme sayesinde güvenli sürüşü teşvik edilirken,
  2. Aracınızla ilgili güvenlik riskleri en aza indirilirken, yıllardır sadece kurumsal filolarda kullanılan araç takip hizmetleri, Turkcell’in yaygın satış ve iletişim ağı sayesinde bu ölçekte ilk kez bireysel kullanıma da açılmış hale geliyor.

Turkcell Kopilot kullanıcıları, güven içerisinde seyahat ederken uygulamaya eklenecek yeni özelliklerden ve genişleyecek avantajlar dünyasından faydalanmaya devam edecek.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech