Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇASİAD’dan üye ziyaretleri

ÇASİAD Yönetim Kurulu gerçekleştirdiği

ÇASİAD Yönetim Kurulu gerçekleştirdiği üye ziyaretlerine Bayramiç’te devam etti.

ÇASİAD mümkün olduğunca üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek istek ve önerilerine başvurmaya özen gösteriyor. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcısı Mehmet Işık, Saymanı Orkun Yalman, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa K.Ertuğrul, Z.Mert Öztürk, Fahri Karapınar, Deniz Tennioğlu, A.Burak Kunt ve Genel Sekreteri Ayşen Gürer, 02 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 11:00’de ÇASİAD’ın en eski üyesi Selman Tahsildaroğlu’nu iş yerinde ziyaret ettiler. Ziyarette Tahsildaroğlu, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kuruluna iş hayatında ki tecrübelerini anlatarak öneri ve tavsiyelerde bulundu. İş İnsanlarına en büyük tavsiyesinin krediye bulaşmamaları gerektiğinin altını çizen Tahsildaroğlu Süt Ürünleri Şirket Sahibi Selman Tahsildaroğlu,  “Benim buradan sizlere tavsiyem, mümkün olduğu kadar krediye bulaşmayın. Küçük yatırımlar yapın ama krediyle değil, kendi öz sermayenizle. İş dünyasında bir kural vardır. O da bildiğin işi yapmaktır.  Sizlerde bildiğiniz, anladığınız işi yapın. Bilmediğiniz deryalara, boş hayallere yelken açmayın derim. Temkinli hareket edin. Her büyük şirketin doğru yaptığını düşünmeyin. Hırs göstermeyin. Emin adımlarla yatırım yapın. Birden zengin olunmaz zamanla ve yavaş yavaş büyürsünüz. Hep çalışarak bugünlere geldim, yurtdışına ihracat yapmaya başladım, hiç yılmadım.” diyerek sözlerini tamamladı. Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Selman Tahsildaroğlu’nun konuşmasını büyük bir ilgiyle dinlediler. Verdiği öneri ve tavsiyeler için Tahsildaroğlu’na teşekkür ettiler.

Akabinde saat 12:30’da Umut Mobilya’nın Sahibi Mert Uygun’u ziyaret ettiler. Başkan Başaran konuşmasında ÇASİAD’ın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.  Gerçekleştirilen ziyaret sonunda ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Mert Uyguna ÇASİAD Üye Başvuru Formu vererek sizi de aramızda görmek isteriz, dedi.

Ardından saat 13:30’da ÇASİAD Üyesi Kadir Tınmaz’ı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Başkan Başaran, RK Süt Ürünleri Sahibi Tınmaz’a kalifiye eleman sıkıntısı ile nitelikli çalışan bulunamadığı için yaşanan sorunlardan bahsetti “Eğitimin büyük önem taşıdığı bu süreçte, ileride şirketlerimizi emanet edeceğimiz gençlerin iyi yetiştirilmesine katkı koymamız şart, bu kapsamda ÇASİAD olarak bu dönemde eğitim seminerlerine ağırlık vereceğiz” dedi. Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Tınmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech