Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partili Numan Kurtulmuş Umurbey’de

Eski Kültür ve Turizm

Eski Kültür ve Turizm Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş ile eski AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Umurbey beldesini ziyaret etti.

Meclis çalışmalarından fırsat buldukça dinlenmek için Lapseki’deki yazlığını tercih eden eski Eski Kültür ve Turizm Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, eski AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu ile birlikte Cuma namazını Umurbey’de kıldı.

Namazın ardından vatandaşlarla bir süre sohbet eden AK Partili Kurtulmuş, daha sonra beraberindekilerle Umurbey Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Kütüphane müdürü İsmail Atan’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Kurtulmuş, Umurbeyli öğrenci ve ailelerinin kütüphaneye gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kurtulmuş’a ziyareti esnasında programı dolayısıyla belde dışında bulunan Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş’ın yerine Başkanvekili Süleyman Çelik eşlik etti.

“ÇANAKKALE’Yİ DÜNYAYA TANITTIK”

Ziyaretinde Troya Yılına ilişkin açıklamalarda da bulunan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanlığı döneminde Çanakkale’nin tanıtımı ve turizm gelirlerine büyük katkı sağlayacak Troya Yılına ilişkin önemli çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Kurtulmuş, “Çanakkale ve Türkiye genelindeki Troya Yılı etkinliklerinin yanı sıra yurtdışındaki birçok fuarda Çanakkale’yi dünyaya tanıttık. Çanakkale bu çalışmaların meyvelerini ileriki yıllarda mutlaka toplayacaktır” diye konuştu.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech