Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LoL Turnuvası’na sayılı gün

Set Boyu Caddesi, Parion

Set Boyu Caddesi, Parion Otel’in yanında yer alan Beta Game Center’da son yılların popüler oyunu League of Legends’ın turnuvası düzenlenecek.

E-spor (elektronik spor) günümüzde büyüyüp gelişen bir sektör haline geldi. Dünyanın pek çok yerinde e-spor ligleri kuruluyor ve turnuvalar düzenleniyor. Bu sektör öyle bir hale geldi ki büyük e-spor turnuvalarında derece yapan takımlara milyon dolarları aşan ödüller dağıtılıyor. Türkiye’de de neredeyse her mahallede artık bir e-spor turnuvasına rastlamak mümkün. Bunlardan biri 5 Ağustos günü  İsmetpaşa Mahallesi Set Boyu Caddesi Parion Otel’inde yer alan Beta Game Center’da düzenlenecek.

5’e 5 karşılıklı takımların mücadele ettiği, MOBA tarzı bir oyun olan ve dünyada milyonlarca fan kitlesine sahip League of Legens’in turnuvası Beta Game Center’da düzenlenecek. Trunuvada derece yapan takımlara RP (Riot Point) yani oyunda bir eşya gibi şeyler almanızı sağlayan ‘oyun parası’ verilecek. Kişi başı katılımın 8 lira olarak duyurulduğu turnuva saat 10:00’da başlayacak.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech