Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Liderlik Kampı 2. Dönemi Sona Erdi

23-26 Temmuz 2018 tarihleri

23-26 Temmuz 2018 tarihleri arasında iki dönem olarak düzenlenen Çanakkale Belediyesi Liderlik Kampı’nın ikinci dönemi de düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.

Çanakkale Belediyesi’nin haberine göre; mücavir alanında öğrenim gören 6, 7. sınıf ile 10, 11. sınıf başarılı 100 öğrenci için bu yıl gelenekselleşerek 3”üncüsü hazırlanan Liderlik Kampı Programı tüm hızıyla başladı. Kampın 10 ve 11. sınıf öğrencilerini kapsayan ikinci dönemi ise 25-26 Temmuz 2018 tarihlerinde Parion Otel’de gerçekleşen etkinliklerle tamamlandı.

“Kendini yönetirsen, dünyayı yönetecek gücü bulabilirsin” sloganı ile başlayan Liderlik Kampının ikinci döneminde de Öğrenci ve Lider Olmak, Liderlik Özellikleri (kişisel yetkinlikler, sosyal yetkinlikler), Sosyal Sorumluluk ve Değerlerimiz (yardımlaşma, paylaşma, hoşgörü, sevgi, saygı ve etik kurallar),Kişisel Gelişim ve Kültürlü Birey Olma, Özgüven ve Geliştirme, Saygı, Nezaket, Görgü Kuralları, Sofra Adabı ve Bilişim Teknolojilerini Yerinde Kullanma, Çevreye Duyarlılık ve Yenilenebilir Enerji, Demokrasi Eğitimi, Çocuk ve Vatandaşlık Hakları, Girişimcilik, Strateji,  Planlama (Takım Çalışmaları), Liderlik ve Başarılı Bir Girişimcilik Öyküsü, Hitabet ve İletişim konuları alanlarında uzman kişiler, eğitimciler ve akademisyenler tarafından popüler dille anlatım, workshop etkinlikleri gerçekleşti.

Program bitiminde ise iki günlük eğitim içeriklerinin görsellerinin yer aldığı bir sunumun ardından sertifika töreni ve pasta kesimi ile ikinci dönem de son bulmuş oldu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech