Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

61 Yılda 15 Bin Sünnet

Bu sene 61’incisi düzenlenen

Bu sene 61’incisi düzenlenen Kale Grubu’nun kuruluşunun kutlandığı Seramik Bayramı, Perşembe akşamı sünnet törenleri ve mevlid programı ile start aldı.

Kurulduğu günden bu yana 61.si gerçekleşen Seramik Bayramı Çan’da bulunan Kale Seramik Fabrikası’nda start aldı. Perşembe günü başlayan etkinliklerde sünnet töreni yapıldı ve mevlid okundu.

Sünnet töreni ve mevlid programına, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve eşi Osman Okyay, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, 59. Hükümetin Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, Çan Kaymakamı Adil Karataş, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çan Garnizon Komutanı Cengiz Mete Yavuz, Kale Grubu’nun yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Çan CHP İlçe Başkanı Ümran Aydın ve Çan MHP İlçe Başkanı Fevzi Karakaya da düzenlenen etkinliklerde bulundu.

“İBRAHİM BEY BU DURUMDAN MEMNUNİYET DUYARDI”

Sünnet Töreni öncesinde konuşma yapan, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, “61 yılda toplam 15 bin çocuk sünnet edildi. Bu sene ise bu etkinlikte 130 çocuk sünnet oldu. Rahmetli babam İbrahim Bey, bu durumu görünce çok mutlu olurdu, bu durumun gelenek haline gelmiş olmasından memnuniyet duyardı.” dedi.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech